طرز تهیه چای ماسالا مثل حرفه ای ها را در این پست ویدیویی طبیب گفت می توانید یاد بگیرید و با خواص بی نظیر آن نیز آشنا شوید. چای ماسالا که به عنوان چای معروف هندی شناخته می شود. یک نوشیدنی محبوب در بسیاری از نقاط جهان، به ویژه در هند و دیگر کشورهای جنوب آسیا است. چای ماسالا از دم کردن برگ های چای با مخلوطی از ادویه های معطر، شیر و شیرین کننده ها تهیه می شود. در ادامه یکی از خوشمزه و مفید ترین دستور های تهیه چای ماسالا می توانید مشاهده کنید.
مواد اولیه برای تهیه چای ماسالا
- – آب
- برگ های چای (معمولاً چای سیاه مانند آسام یا دارجلینگ)
- شیر
- شیرین کننده (شکر، عسل یا سایر شیرین کننده های ترجیحی)
- ادویه جات ترشی جات (ادویه جات رایج شامل زنجبیل، هل، دارچین، میخک و فلفل سیاه)
طرز تهیه چای ماسالا مثل حرفه ای ها
در یک قابلمه، آب را به جوش بیاورید. ادویه ها را به آب در حال جوش اضافه کنید. می توانید از ترکیب زنجبیل له شده یا رنده شده، غلاف هل، چوب دارچین، میخک و کمی فلفل سیاه استفاده کنید. مقدار ادویه ها را بر اساس ترجیح خود تنظیم کنید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید ادویه ها چند دقیقه در آب بجوشد تا طعم آنها گرفته شود.
برگ های چای را به آب اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بگذارید تا چای دم بکشد. شیر را با توجه به طعم و قوت دلخواهتان در آن بریزید. برخی از مردم نسبت شیر به چای بالاتر را ترجیح می دهند، در حالی که برخی دیگر آن را کمتر شیری دوست دارند. شیرین کننده مورد نظر خود را با مقدار آن بر اساس ترجیح خود برای شیرینی تنظیم کنید. چای ماسالا را در فنجان ها یا لیوان ها صاف کنید تا برگ های چای و ادویه ها جدا شوند. گرم سرو کنید و لذت ببرید!
چای ماسالا را می توان مطابق با ذائقه افراد سفارشی کرد. برخی از تغییرات ممکن است شامل افزودن جوز هندی، دانه های رازیانه، زعفران یا سایر ادویه ها بسته به ترجیحات منطقه ای و ترجیحات شخصی باشد. چای ماسالا به خاطر طعم های غنی و معطر خود شناخته شده است و اغلب به عنوان یک نوشیدنی آرامش بخش و نیروبخش از آن لذت می برند.
واقعا خوشمزه هست یکبار امتحان کنید مخصوص تو پاییز و زمستون نوشیدنی شیر زنجبیل عالیه
نوش جان
دیدگاهتان را بنویسید
می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟خیالتان راحت باشد :)