کدام نان قند کمتری دارد؟ مقایسه بربری، سنگک و تافتون با دستگاه تست قند خون را امروز در این پست وبسایت طبیب گفت برای شما منتشر کردیم. همیشه یکی از سوالهای مهم افرادی که نان مصرف می کنند این است که کدام نان کمتر باعث بالا رفتن قند خون می شود جواب این سوال را در ادامه می توانید تماشا کنید.
کدام نان قند کمتری دارد؟
همانطور که در این ویدئو هم مشاهده کردید در بین نان های سنتی سنگک گزینه بهتری است و بعد سنگک نان بربری و در آخر هم نان تافتون گزینه مناسبی است. گفتنی است زیادروی در مصرف نان از هر نوع می تواند آسیب زا باشد پس اعتدال را در مصرف نان همیشه رعایت کنید.
مقایسه نان سنگک، بربری و تافتون
برای این تست از هر کدام از نان ها 150 گرم انتخاب شده است و جهش قندی هرکدام از آن محاسبه شده که مقایسه آن به ترتیب زیر است.
https://tabibgoft.ir/wp-content/uploads/2024/11/کدام-نان-قند-کمتری-دارد_thumb1.jpg
- سنگک 30 واحد جهش قندی
- بربری 56 واحد جهش قندی
- تافتون 62 واحد جهش قندی
گفتنی است شما با فریز کردن و گرم کردن دوباره نان می توانید حتی این جهش قندی را کمتر کنید و اگر در کنار این کار از پروتئینی مثل سفیده تخم مرغ هم استفاده کنید جهش قندی بسیار کاهش پیدا می کند.
دیدگاهتان را بنویسید
می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟خیالتان راحت باشد :)