خاصیت کدو حلوایی (تنبل) برای سلامتی

کدو حلوایی یا همان کدون تنبل یکی از خاص ترین میوه های فصل پاییز است که دارای فواید بسیار زیادی برای سلامتی است و پزشکان طب نوین و سنتی هردو مصرف آن را را پیشنهاد می کنند. در این پست در بخش زیر شما ویدیو معرفی خواص کدو توسط دکتر یارقلی متخصص طب سنتی را می توانید تماشا کنید. در در ادامه هم می توانید با خاصیت کدو حلوایی از منظر طب نوین آشنا شوید.

همچنین ببینید:  کلیپ طرز تهیه دسر کدو حلوایی مجلسی

کدو تنبل همچنین کالری کمی دارد و منبع خوبی از فیبر است و در هر وعده 1 فنجان 50 کالری و 3 گرم فیبر دارد . همچنین منبع عالی پتاسیم با 564 میلی گرم است که به ماهیچه های شما کمک می کند تا منقبض شوند، مایعات را تنظیم کنند، فشار خون طبیعی را حفظ کنند و مواد معدنی را در داخل و خارج سلول های بدن متعادل کنند. سایر خواص کدو حلویی در ادامه می توانید تماشا کنید.

 

تقاوت کدو حلوایی و تنبل در چیست

کدو حلوایی و تنبل یک مدل کدو هستند و فقط براساس شکل ظاهری اسم های مختلف برای آن استفاده می کنند.

🌱 بمب ویتامین:

فریب ظاهر فروتنانه آن را نخورید. کدو تنبل سرشار از مواد مغذی ضروری است. آنها منبع فوق العاده ای از فیبر هستند که به هضم غذا کمک می کنند و به سلامت روده کمک می کنند. کدو تنبل همچنین سرشار از ویتامین های A، C و E است که سیستم ایمنی را تقویت می کند و باعث سلامت پوست می شود. علاوه بر این، کدو تنبل حاوی پتاسیم، منیزیم و آنتی اکسیدان است که باعث تقویت طبیعی قلب و سلامت کلی می شود.

خاصیت کدو تنبل

جدول ارزش غذایی کدو حلوایی

شما در جدول زیر می توانید ارزش غذایی کدو حلوایی یا همان کدو تنبل را مشاهده کنید. درصدهای تقریبی ارائه شده برای افراد بزرگسال هستند.

جدول ارزش غذایی کدو تنبل حلوایی

🍽 آشپزی با کدو تنبل:

کدو تنبل فقط برای حک کردن چهره های شبح وار یا عجیب در هالووین نیست. پتانسیل آشپزی آنها بسیار زیاد است. از سوپ های دلچسب و ریزوتوهای خامه ای گرفته تا کیک ها و محصولات پخته شده لذیذ، کدو تنبل طعمی متمایز و لذیذ را به دستور العمل های بی شماری اضافه می کند. تفت دادن تخمه کدو تنبل با مقداری نمک یا ترکیب آن در سالاد، یک میان وعده ترد و غنی از مواد مغذی را فراهم می کند. چه آن را در غذاهای خوش طعم میل کنید و چه از غذاهای شیرین لذت ببرید، تطبیق پذیری کدو تنبل در آشپزخانه حد و مرزی ندارد.

💡 حقایق جالب درباره کدو تنبل:

  1. – بزرگترین کدو تنبل جهان که در سال 2020 ثبت شد، وزن خیره کننده 2350 پوند (1066 کیلوگرم) داشت!
  2. – کدو تنبل از خانواده Cucurbitaceae است که شامل خیار، خربزه و کدو نیز می شود.
  3. – سنت حکاکی کدو تنبل برای هالووین از یک فولکلور ایرلندی درباره مردی به نام جک خسیس سرچشمه می گیرد.
  4. – در ایالات متحده، پای کدو تنبل یک دسر نمادین و محبوب است که معمولاً در روز شکرگزاری سرو می شود.
  5. – هر ساله جشنواره ها و مسابقات متعدد کدو تنبل در سراسر جهان برگزار می شود و این میوه های خارق العاده را جشن می گیرند.

🌟 کلام پایانی

کدو تنبل از ارزش غذایی و لذت های آشپزی گرفته تا زیبایی های تزئینی و کمک های محیطی آن، واقعا یک میوه جادویی است. بنابراین، در پاییز امسال، بیایید نماد فصل را در آغوش بگیریم و امکانات بی پایانی را که در این شگفتی نارنجی خارق العاده نهفته است، باز کنیم. چه از آن در بشقاب خود لذت ببرید، چه به عنوان یک دکوراسیون فریبنده، یا به عنوان بخشی از یک جشن جشن، اجازه دهید کدو تنبل زندگی شما را با شادی و لذت همراه کند. فصل کدو تنبل مبارک!

همچنین ببینید:  خواص شلغم در طب سنتی و نوین
اشتراک گذاری:

پست‌های پیشنهادی

0 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟
خیالتان راحت باشد :)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمام حقوق برای سایت طبیب گفت محفوط و کپی از مطالب بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.