اگر کمبود خواب دارید این بیماری ها در کمین شما هستند

در این دوره از زمان متاسفانه بخاطر مسائل مختلف بسیاری از افراد دچار کمبود خواب هستند و این مشکل تاثیر بسیار زیادی روی سلامتی می گذارد که در این اینفوگرافیک به آن پرداخته ایم و با شما به اشتراک گذاشتیم.

کمبود خواب

اگر کمبود خواب دارید این بیماری ها در کمین شما هستند

درمان کمبود خواب

برای بهبود خواب و رفع مشکل کمبود خواب، یکسری از کار می تواند به شما کمک کند که در اینجا 9 تا از آن ها را برای شما قرار دادیم که در ادامه می توانید مطالعه کنید.

همچنین ببینید:  نحوه خوابیدن کسانی که سیاتیک دارند؟

1- ایجاد برنامه خواب منظم

با رفتن به رختخواب و بیدار شدن در یک زمان، حتی در تعطیلات آخر هفته، یک برنامه خواب ثابت ایجاد کنید. این به تنظیم ساعت داخلی بدن شما کمک می کند.

2- محیط خواب خود را مناسب سازی کنید

یک محیط خواب آرام و راحت ایجاد کنید. اطمینان حاصل کنید که اتاق خواب شما تاریک، ساکت و در دمای خنک است. در صورت لزوم استفاده از گوش گیر، ماسک چشم یا دستگاه های نویز سفید را در نظر بگیرید.

3- ساخت روتین قبل خواب

یک روتین آرامش بخش قبل از خواب ایجاد کنید تا به بدن خود سیگنال دهید که زمان استراحت فرا رسیده است. در فعالیت هایی شرکت کنید که به آرامش شما کمک می کند، مانند خواندن کتاب، حمام آب گرم، تمرینات تنفس عمیق یا گوش دادن به موسیقی آرام بخش.

4- فعالیت های هایی مضرر قبل خواب را رها کنید

از فعالیت های تحریک کننده قبل از خواب، مانند تماشای تلویزیون یا استفاده از وسایل الکترونیکی (گوشی های هوشمند، تبلت، کامپیوتر) خودداری کنید زیرا نور آبی ساطع شده می تواند خواب را مختل کند. سعی کنید حداقل یک ساعت قبل از خواب زمان استفاده از صفحه نمایش را محدود کنید.

5- خودداری از مصرف کافئین 

مراقب مصرف کافئین خود باشید. مصرف کافئین (قهوه، چای، نوشیدنی های انرژی زا) را در چند ساعت پس از خواب کاهش یا حذف کنید، زیرا می تواند خواب را مختل کند.

6- ورزش را فراموش نکنید

در طول روز به فعالیت بدنی منظم بپردازید. ورزش منظم می تواند به خواب بهتر کمک کند. با این حال، از ورزش شدید نزدیک به زمان خواب اجتناب کنید زیرا ممکن است با خواب تداخل داشته باشد.

7- رژیم غذایی مناسب  انتخاب کنید

یک رژیم غذایی مناسب برای خواب ایجاد کنید. از خوردن وعده های غذایی سنگین یا تند قبل از خواب اجتناب کنید و اگر گرسنگی شما را بیدار نگه می دارد، یک میان وعده سبک میل کنید. برخی از غذاها مانند موز، بادام و چای بابونه ممکن است باعث آرامش و خواب شوند.

8- استرس و اضطراب را کنترل کنید

استرس و اضطراب را از طریق تکنیک هایی مانند مدیتیشن، یادداشت روزانه یا صحبت با یک فرد مورد اعتماد مدیریت کنید. استرس می تواند به طور قابل توجهی بر خواب تأثیر بگذارد، بنابراین یافتن راه های سالم برای مقابله با استرس می تواند مفید باشد.

به یاد داشته باشید، نیازهای خواب هر فرد می تواند متفاوت باشد، بنابراین ضروری است که با یک پزشک در این زمینه مطالعه کنید چون بطور عمومی 7 تا 9 ساعت خواب توصیه می شود اما کودکان یا سالمندان نیازمند ساعت خواب های مختلفی هستند.

اشتراک گذاری:

پست‌های پیشنهادی

0 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟
خیالتان راحت باشد :)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمام حقوق برای سایت طبیب گفت محفوط و کپی از مطالب بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.