چه کسانی نباید مکمل منیزیم مصرف کنند؟

در این پست طبیب گفت می خواهیم درباره اینکه چه کسانی نباید مکمل منیزیم مصرف کنند صحبت کنیم. به طور کلی، منیزیم نقش اساسی در عملکردهای مختلف بدن از جمله تولید انرژی، سنتز پروتئین، انقباض ماهیچه ها و عملکرد عصبی دارد. برخی افراد باید محتاط باشند یا از مکمل های منیزیم اجتناب کنند، از جمله:

1. بیماری کلیوی:

افراد مبتلا به بیماری کلیوی ممکن است در دفع منیزیم اضافی مشکل داشته باشند که منجر به مسمومیت می شود.

2. بیماری قلبی :

منیزیم می تواند انواع خاصی از بیماری های قلبی را تشدید کند. از جمله این بیماری ها بلوک قلبی است. بلوک قلبی شرایطی است که در آن ضربان قلب کندتر از حالت عادی یا با ریتم نامنظمی میزند. علت آن مشکل در امواج الکتریکی کنترل کننده ضربان قلب است. که در نتیجه کاهش کارایی پمپاژ خون توسط قلب میشود.

3. فشار خون پایین :

منیزیم می تواند فشار خون را کاهش دهد. کسانی که فشار خون دارند یا داروهای فشار خون مصرف می کنند باید محتاط باشند.

همچنین ببینید:  10 تا از مهم ترین علائم کمبود منیزیم را بشناسید

4. بیماری میاستنی گراویس:

این اختلال عصبی عضلانی ممکن است تحت تأثیر منیزیم قرار گیرد، علائم بیماری میاستنی گراویس شامل علائم: ضعف عضلانی: علامت مشخصه آن ضعف عضلانی است که با فعالیت بدتر می شود و با استراحت بهبود می یابد. مناطق آسیب دیده معمولا: عضلات چشم: دوبینی (دوبینی) و افتادگی پلک (پتوز). عضلات صورت و گلو: مشکل در صحبت کردن (دیسرتری)، بلع (دیسفاژی) و بیان.عضلات اندام: ضعف در بازوها و پاها.بنابراین نظارت توسط یک ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی مهم است.

5. مشکلات گوارشی:

برخی از افراد با مصرف مکمل های منیزیم دچار مشکلات گوارشی از جمله اسهال می شوند در این افراد باید مصرف زیر نظر پزشک باشد.

5. تداخلات دارویی:

برخی از داروها، مانند برخی آنتی بیوتیک ها و دیورتیک ها، می توانند با منیزیم تداخل منفی داشته باشند. درباره این تداخلات دارویی در پست پیشنهادی زیر کامل تر صحبت کردیم که در ادامه می توانید آن را مطالعه کنید.

همچنین ببینید:  چه داروهایی را نباید با منیزیم مصرف کرد؟

همیشه قبل از شروع هر مکملی با یک ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی مشورت کنید، به خصوص اگر بیماری های زمینه ای دارید یا دارو مصرف می کنید.

اشتراک گذاری:

پست‌های پیشنهادی

0 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟
خیالتان راحت باشد :)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمام حقوق برای سایت طبیب گفت محفوط و کپی از مطالب بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.