7 تا از خواص جو برای سلامتی از منظر طب ایرانی

خواص جو در طب سنتی از زبان حسن یوسفی پزشک و محقق طب سنتی در این ویدیو وب سایت طبیب گفت می توانید تماشا کنید. در این ویدیو همچنین درباره تشخیص جو خوب و بد توضیحاتی داده شده است که دانستن آن خالی از لطف نیست. پیشنهاد می کنم اگر علاقمند به دانستن خواص جو هستید در ادامه هم همراه ما باشید.

خواص جو در طب سنتی

همچنین ببینید:  11 تا از خواص چای ماسالا که احتمالا نمی دانستید!

جو نه تنها یک دانه همه کاره است که در پخت و پز و دم کردن استفاده می شود، بلکه فواید سلامتی زیادی نیز دارد! در اینجا برخی از خواص جو آورده شده است که آن را به یک انتخاب سالم تبدیل می کند:

خواص جو از نظر طب نوین

در طب جدید هم خواص زیادی برای دانه ها جو آمده است که در این بخش آن را با شما به اشتراک می گذاریم.جو سرشار از ویتامین های A و C است که به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کنند. این ویتامین ها به مبارزه با رادیکال های آزاد که می توانند به بدن شما آسیب برسانند، کمک می کند. آنها به خروج رادیکال های آزاد از بدن کمک می کنند و خطر ابتلا به مشکلاتی از کاهش قابلیت ارتجاعی پوست گرفته تا سرطان سینه و روده بزرگ را کاهش می دهند.

1. غنی از مواد مغذی:

جو منبع خوبی از مواد مغذی مهم از جمله فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی مانند منگنز، سلنیوم، مس و نیاسین است.

2. فیبر جو:

جو به ویژه دارای فیبر رژیمی، به ویژه بتا گلوکان است که به دلیل خواص کاهش دهنده کلسترول و سلامت قلب شناخته شده است. فیبر موجود در جو همچنین می تواند به هضم غذا کمک کرده و به تقویت احساس سیری کمک کند، که ممکن است برای مدیریت وزن مفید باشد.

3. خواص جو برای سلامت قلب:

مصرف جو به دلیل محتوای فیبر و توانایی آن در کاهش سطح کلسترول با بهبود سلامت قلب مرتبط است. همچنین ممکن است به تنظیم سطح قند خون کمک کند، که برای سلامت کلی قلب و عروق مهم است.

همچنین ببینید:  معجون تقویت حافظه دکتر کردافشاری

4. آنتی اکسیدان:

جو حاوی آنتی اکسیدان های مختلفی مانند ترکیبات فنلی است که می تواند به محافظت از بدن در برابر استرس اکسیداتیو و کاهش خطر ابتلا به بیماری های مزمن کمک کند.

5. خواص جو برای کاهش وزن:

محتوای فیبر موجود در جو ممکن است با افزایش سیری و کاهش مصرف کلی کالری به مدیریت وزن کمک کند. طبق توصیه پزشکان استفاده از نان جو در رژیم لاغری می تواند بسیار مفید باشد.

همچنین ببینید:  معجون تقویت حافظه دکتر کردافشاری

6. کمک دانه های جو به سلامت روده:

محتوای فیبر جو با تقویت رشد باکتری های مفید روده و کمک به حرکات منظم روده از سلامت دستگاه گوارش حمایت می کند.

7. گزینه های بدون گلوتن:

برای افرادی که به گلوتن حساسیت دارند، جو ممکن است به دلیل محتوای گلوتن آن مناسب نباشد. با این حال، انواع جو بدون گلوتن مانند جو بدون پوسته وجود دارد که می تواند فواید مشابهی برای سلامتی بدون گلوتن داشته باشد.

خواص ضد سرطانی جو:

مصرف زیاد فیبر از غذاهای گیاهی مانند جو نیز ممکن است به کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ کمک کند . همچنین، برخی شواهد نشان می دهد که فیبر بتا گلوکان ممکن است برای سیستم ایمنی مفید باشد و اثرات ضد سرطانی داشته باشد.

نتیجه گیری:

جو سرشار از فیبر به خصوص بتا گلوکان است که ممکن است سطح کلسترول و قند خون را کاهش دهد . همچنین ممکن است به کاهش وزن و بهبود هضم کمک کند. جو سبوس دار و پوست کنده مغذی تر از جو تصفیه شده و مروارید است. می توان آن را جایگزین هر غلات کامل کرد و به راحتی به رژیم غذایی خود اضافه کرد. همچنین می توانید نان جو را که یکی از بهترین نوع های نان برای کاهش وزن است را استفاده کنید.
همچنین ببینید:  نان مناسب کاهش وزن از نظر دکتر کردافشاری
اشتراک گذاری:

پست‌های پیشنهادی

0 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟
خیالتان راحت باشد :)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمام حقوق برای سایت طبیب گفت محفوط و کپی از مطالب بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.