4 روش تشخیص فشار خون که متخصص ها از آن استفاده می کنند

4 روشی که پزشکان برای تشخیص فشار خون استفاده می کنند را در ویدیو این پست وب سایت طبیب گفت می توانید تماشا کنید. ساده ترین و کاربردی ترین روش گفته شده روش اندازگیری فشار با فشار سنج های عقربه و دیجیتال بصورت دو بار در روز برای مدت یک هفته است. برای استفاده از این روش در منزل می توانید یکبار صبح و یکبار عصر فشار خود را اندازگیری کنید و در یک دفتر برای یک هفته یاداشت کنید.

4 روش تشخیص فشار خون

همچنین ببینید:  آموزش نحوه صحیح فشار گرفتن با دستگاه توسط متخصص قلب

روش های دیگر تشخیص فشار خون نیاز به مراجعه پزشک دارد. فشار خون به مقدار فشاری گفته می‌شود که توسط خون در جریان، به دیوارهٔ رگ‌ها وارد می‌آید و یکی از علائم حیاتی است. فشار یک مفهوم فیزیکی است، مقصود از فشار اشاره به «قدرت» یک مایع متحرک است. فشار خون در نواحی نزدیک قلب، بیشتر و نسبت فاصله گرفتن از قلب کم‌تر می‌شود.

دو عدد مهم در فشار خون

معمولاً فشار خون در دو عدد بیان می شود: فشار سیستولیک بر فشار دیاستولیک. فشار سیستولیک عدد بالاتری است و نشان‌دهنده نیرویی است که قلب می‌تپد، در حالی که فشار دیاستولیک عدد پایین‌تری است و نشان‌دهنده نیروی زمانی است که قلب بین ضربان‌ها استراحت می‌کند. فشار خون بر حسب میلی متر جیوه (mmHg) اندازه گیری می شود و یک شاخص مهم برای سلامت کلی قلب و عروق است. فشار خون مطلوب معمولاً حدود 80/120 میلی‌متر جیوه در نظر گرفته می‌شود. فشار خون بالا (فشار خون بالا) می تواند خطر ابتلا به بیماری های جدی مانند بیماری قلبی، سکته مغزی و مشکلات کلیوی را افزایش دهد، در حالی که فشار خون پایین (فشار خون پایین) همچنین می تواند نشان دهنده مشکلات زمینه ای سلامتی باشد و باعث علائمی مانند سرگیجه یا غش شود. نظارت و کنترل منظم فشار خون برای حفظ سلامت ضروری است.

نشانه های مهم فشار خون

شایع ترین و مهم ترین علائم مشکلات فشار خون در بیماران عبارتند از:

1. بی علامتی

شاید مهم ترین نکته در بخش نشانه های فشار خون همین بی علامتی باشد که متاسفانه اغلب مردم اصلا خبر ندارند که دجار بیماری فشار خون هستند. خوشبختانه با برگزاری پویش های رایگان گرفتن فشار خون کمی این آمار بهبود یافته است. به هرصورت بهتر است که هرچند وقت یکبار فشار خون خود را بگیرید و یاداشت کنید.

2. شایع ترین علائم فشار خون بالا

شامل سردرد شدید، خستگی یا گیجی، مشکلات بینایی، درد قفسه سینه، مشکل در تنفس، ضربان قلب ، خرپف نامنظم ، نفس نفس زدن هنگام خواب باشد.

 

مهم است که توجه داشته باشید که مشکلات فشار خون می تواند بدون علامت باشد، بنابراین معاینات منظم برای تشخیص و مدیریت مشکلات فشار خون کلیدی است. این بیماری که به قاتل خاموش هم معروف است در بسیاری از مواقع بی علامت است و بسیاری از افراد که چندین سال دچار آن هستند اصلا خبری ندارند و همین مسئله می تواند باعث مرگ زودرس یا سکته شود در حالی که با تشخیص به موقع و مصرف منظم دارو از بسیاری از عوارض به سادگی می توانید جلوگیری کنید. اولین قدم شاید خرید یک دستگاه فشارسنج خانگی خوب باشد که بهترین مدل آن را در پست زیر به شما معرفی کردیم.

همچنین ببینید:  بهترین مدل فشار سنج خانگی از نظر پزشکان

 

اشتراک گذاری:

پست‌های پیشنهادی

1 پاسخ دادن

بازتاب‌ها و دنبالک‌ها

  1. عوارض فشار خون بالا و روش کاهش آن - طبیب گفت | بیشتر بدانیم گفت:

    […] خون بالا به همین راحتی نیست در پست 4 روشی که پزشکان برای تشخیص فشار خون استفاده می کنند، روش های تشخیص مختلف فشار خون را برای […]

دیدگاهتان را بنویسید

می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟
خیالتان راحت باشد :)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمام حقوق برای سایت طبیب گفت محفوط و کپی از مطالب بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.