طرز تهیه خورشت آلو اسفناج (دستور ویژه سرآشپز) + ویدئو

طرز تهیه خورشت آلو اسفناج بصورت گام به گام در ویدئو زیر برای شما قرار دادیم شاید خیلی ها تجربه خوبی از خورشت آلو اسفناج نداشته باشند ولی دستور ویژه سرآشپز حتما نظر شما را درباره این خورش عوض خواهد کرد. پس توصیه می کنم حتما یکبار به این روش این خورشت اصیل و خوشمزه ایرانی را تهیه کنید. متاسفانه بسیاری از خورشت های ایرانی پرخاصیت از سر سفره های ما در حال حذف شدند ما تلاش می کنیم در طبیب گفت خورشت های قدیمی ایرانی را که برای بدن مفید هستند را بصورت بروز شده و بصورت تصویری به شما آموزش دهیم تا نسل جدید هم با این خورش ها آشنا شوند.

مواد لازم برای خورش آلو اسفناج حرفه ای

اسفناج: 600 گرم

گوشت سر دست گوسفندی: 400 گرم

پیاز: یک عدد متوسط

آلو خورشتی: 15 عدد

زردچوبه و فلفل: یک قاشق چایخوری

رب: یک قاشق چایخوری

آبلیمو: یک قاشق غذاخوری

شکر: یک قاشق غذاخوری

شنبلیل خشک: یک قاشق چایخوری

روغن: به مقدار لازم

همچنین ببینید:  بهترین برنامه غذایی زمان آلودگی هوا را بشناسید!

فیلم طرز تهیه خورشت آلو اسفناج

همین نکات ساده ای که در ویدیو گفته شد تفاوت های بزرگ را در مزه خورشت رقم میزنند پس سعی کنید مانند دستور تهیه گفته شده این خورش ایرانی خوشمزه را تهیه کنید و کنار خانواده از میل کردن آن لذت ببرید.

خواص اصلی این خورش بخاطر وجود اسفناج است که سرشار از مواد مغذی بسیاری از جمله ویتامین A، ویتامین C، ویتامین K، آهن، فولات و پتاسیم است. اسفناج همچنین مقداری پروتئین به رژیم غذایی شما اضافه می کند. هر 100 گرم اسفناج تقریباً 2.9 گرم پروتئین دارد. اسفناج پر از فیبر است. همچنین از جمله خواص آلو خورشتی این است که منبع خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی است. آلو سرشار از ویتامین C، فیبر و آنتی اکسیدان است که برای سلامت کلی مهم است. خوردن آلو خورش می تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن و حفظ سلامت شما کمک کند.

همچنین ببینید:  طرز تهیه سالاد اسفناج آسان { با سس مخصوص}

اشتراک گذاری:

پست‌های پیشنهادی

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمام حقوق برای سایت طبیب گفت محفوط و کپی از مطالب بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.