5 توصیه متخصص قلب برای کنترل فشارخون

5 توصیه متخصص قلب برای کنترل بهتر فشارخون را با شما در این پست طبیب گفت به اشتراک می گذاریم. همانطور که می دانید فشارخون درمان قطعی ندارد و افراد مبتلا به این بیماری باید با مصرف دارو و تغییر سبک زندگی فشارخون خود را کنترل کنند. اما چه تغییراتی باید در سبک زندگی خود دهیم را پزشک قلب در ادامه به ما می گوید:

1- ترک مصرف الکل

هنگامی که به طور منظم الکل مصرف می کنید، بدن شما به وجود اتانول عادت می کند که بر سیستم قلبی عروقی شما تأثیر می گذارد. ترک مصرف الکل می تواند به چندین روش به کاهش فشار خون کمک کند:

  • رگ های خونی شل می شوند:

بدون اتانول، رگ های خونی به احتمال زیاد شل می شوند و فشار خون را کاهش می دهند.

  • تعادل مایعات بهبود می یابد:

کم آبی بدن کاهش می یابد و بدن بهتر می تواند سطح مایعات را تنظیم کند که باعث کاهش فشار خون می شود.

  • ضربان قلب کاهش می یابد:

بدون اثرات تحریک کننده اتانول، قلب تمایل دارد با سرعت آهسته تر و طبیعی تر ضربان داشته باشد و فشار خون را کاهش دهد.

  • تعادل هورمونی بازیابی می شود:

تعادل هورمون هایی مانند آدرنالین بازیابی می شود که منجر به ثبات فشار خون می شود.

به یاد داشته باشید، ترک مصرف الکل می تواند فواید دیگری نیز برای سلامت کلی داشته باشد، مانند کاهش وزن، بهبود عملکرد کبد و بهبود سلامت روان. به خاطر داشته باشید که نتایج فردی ممکن است متفاوت باشد، و ضروری است قبل از ایجاد تغییرات قابل توجه در سبک زندگی یا عادات خود با یک متخصص مشورت کنید.

همچنین ببینید:  آموزش نحوه صحیح فشار گرفتن با دستگاه توسط متخصص قلب

2- ترک سیگار و قلیان و انواع مواد مخدر

 یکی از مهمترین مزایای ترک سیگار برای بیماران مبتلا به فشار خون بالا، کاهش فشار خون است. سیگار می تواند فشار خون را افزایش دهد و ترک آن می تواند به کاهش و برگشت آن به محدوده سالم کمک کند. همچنین ترک سیگار باعث کاهش خطر بیماری قلبی هم می شود. سیگار عامل خطر اصلی بیماری قلبی است و ترک می تواند این خطر را به میزان قابل توجهی کاهش دهد. فشار خون بالا و بیماری قلبی ارتباط تنگاتنگی با هم دارند و ترک سیگار را به گامی ارزشمند در مدیریت هر دو بیماری تبدیل می کند.

همچنین ببینید:  بهترین مدل فشار سنج خانگی از نظر پزشکان

توصیه متخصص قلب برای کنترل فشارخون

توصیه متخصص قلب برای کنترل فشارخون

3- ورزش هوازی برای فشار خون

ورزش هوازی که به عنوان کاردیو نیز شناخته می شود، نوعی فعالیت بدنی است که ضربان قلب شما را افزایش می دهد و جریان اکسیژن را به عضلات شما افزایش می دهد. این به بهبود سلامت کلی قلب و عروق، افزایش استقامت و افزایش تناسب اندام کمک می کند. از جمله ورزش های هوازی عبارتند از:

  •  پیاده روی تند: پیاده روی سریع، در حالت ایده آل 3-4 مایل در ساعت یا سریعتر.
  • دویدن یا دویدن: دویدن یا دویدن با سرعت متوسط.
  • شنا: دور زدن در استخر یا سایر حرکات شنا.
  • دوچرخه سواری: دوچرخه ثابت، کلاس اسپین یا دوچرخه سواری در فضای باز.
  • رقص: سبک های رقص پر انرژی مانند زومبا، هیپ هاپ یا سالسا.
  • طناب زدن: تمرینات فشرده طناب زدن.

همچنین ببینید:  ورزش روزانه قسمت ششم [ورزش برای فشار خون و دیابت]

به یاد داشته باشید اگر مشکلات پزشکی زمینه ای دارید حتما قبل شروع تمرینات هوازی با پزشک خود مشورت کنید.

4- تاثیر کاهش وزن بر فشارخون بالا

اگر اضافه وزن دارید یا چاقی دارید، کاهش وزن حتی اندکی می تواند به کاهش فشار خون کمک کند. به طور کلی، فشار خون ممکن است با کاهش وزن هر کیلوگرم (حدود 2.2 پوند) حدود 1 میلی متر جیوه (میلی متر جیوه) کاهش یابد. بیماران چاق دارای نرخ بالاتری از فشار خون مقاوم به درمان هستند، و این افراد مجبور به تغییر بیشتر در استفاده از دارو هستند. در یک تحقیق که در سایت NCBI  منتشر شده است. مشخص شده است  50 درصد از بیماران چاق که تحت عمل جراحی چاقی قرار گرفته‌اند، و قبل از انجام عمل جراحی، تشخیص فشار خون بالا داشتند. بعد جراحی بیماران 75 درصد بهبود فشار خون را تجربه کردند و حتی در برخی از اوقات با نظر پزشک دارو آن ها حذف یا کاهش داشته است.

5- کاهش مصرف نمک

شاید به جرعت بتوانند گفت که مهم ترین تغییر برای بیماران فشارخون همین کاهش دادن مصرف نمک است. مطالعات زیادی در سراسر جهان ثابت کرده اند که کاهش مصرف نمک به کاهش فشارخون کمک می کند و افرادی که دوزهای قوی داروی فشارخون مصرف می کنند با کاهش مصرف نمک می توانند کنترل بهتری روی فشار خون خود داشته باشند.

همچنین ببینید:  تحقیق جدید درباره کاهش مصرف نمک و فشار خون

فشار خون بالا، عامل اصلی مرگ و میر در سراسر جهان است که بیش از 1.25 میلیارد نفر را تحت تاثیر قرار می دهد. پس با رعایت این 5 توصیه متخصص قلب برای کنترل فشارخون یک تغییر بزرگ در سبک زندگی خود ایجاد کنید و از عوارض این بیماری بکاهید و زندگی سالم تر و شاداب تری داشته باشید.

اشتراک گذاری:

پست‌های پیشنهادی

0 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟
خیالتان راحت باشد :)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمام حقوق برای سایت طبیب گفت محفوط و کپی از مطالب بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.