کنجد گیاهی گلدار است که بومی آفریقا و آسیا است و بهخاطر دانههای غنی از روغن آن که هزاران سال است در آشپزی، پزشکی و بهعنوان ارز مورد استفاده قرار میگیرد، بهطور گسترده کشت میشود. کنجد در طب سنتی ایران هم کاربرد های فراوان دارویی و غذایی دارد که ما در این پست وب سایت طبیب گفت آن ها را به شما معرفی می کنیم.
طبع کنجد در طب سنتی چیست؟
مزاج کنجد گرم و تر است و برای افرادی که طبع سرد دارند بسیار مفید است همچنین افراد با طبع گرم خشک هم می توانند به اعتدال از کنجد استفاده کنند.
خواص کنجد از زبان طبیب طب سنتی
در ویدئو بالا با یکسری از خواص کنجد در طب ایرانی آشنا شدید و شاید بعد از تماشای این ویدئو تصمیم بگیرید بیشتر از کنجد در سبد غذایی خود استفاده کنید. البته بخاطر قیمت بالا کنجد و محصولات فراوری شده آن کنجد از سبد غذایی بسیاری از خانواده ها متاسفانه حذف شده است.
مصلح کنجد در طب ایرانی
همانطور که می دانید مواد غذایی در طب ایرانی دارای مصلح هستند و برای کنجد در کتب طب سنتی عسل به عنوان مصلح معرفی شده است پس برای اینکه عوارض مصرف کنجد را به حداقل برسانید آن را با عسل میل کنید.
دیدگاهتان را بنویسید
می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟خیالتان راحت باشد :)