2 غذا مفید برای کاهش ضعف بیماران سرطانی در طب سنتی

2 غذا مفید برای کاهش ضعف بیماران سرطانی در طب سنتی را در این پست وب سایت طبیب گفت به شما معرفی می کنیم. از بزرگترین عوارض بیماری سرطان و داروهای شیمی درمانی ضعف بدن است که بیماران بسیار از آن شاکی هستند و برای شکست این بیماری، آن ها نیاز به غذاهای مفید دارند که در اینجا متخصص طب سنتی دو غذا فوق العاده مقوی را برای این دست از بیماران توصیه می کند که ما با شما به اشتراک گذاشتیم.

2 غذا مفید برای کاهش ضعف بدن در دوران شیمی درمانی

همچنین ببینید:  سرطان تخمدان در زنان: آنچه که باید بدانید

1- نخود آب برای بیماران مبتلا به سرطان

نخود آب یک غذای بسیار مفید عمومی در طب ایرانی است که برای تقویت بنیه بسیار مفید است و همچنین در درمان بسیاری از بیماری ها چون سرماخوردگی، ناباروری ، بیماری‌های کلیه و مثانه، کم خونی و… موثر است. حال نخودآب برای هر بیماری به شکل مخصوصی تهیه می شود که دستور ویژه آن در بیماران سرطانی را در ادامه می توانید مشاهده کنید.

مواد لازم

  • نخود
  • پیاز
  • زردچوبه
  • زنجبیل
  • برنج (برای کاهش نفخ)
  • گوشت گوسفند یا سینه مرغ

طرز تهیه نخود آب برای کاهش ضعف بیماران مبتلا به سرطان

برای تهیه نخودآب شما یک تا دو روز نخود ها را خیس می کنید و سپس همراه آب و پیاز می گذارید بپزد و ادویه های مخصوصی که برای این نخودآب ویژه در نظر گرفته می شود زنجبیل و زردچوبه هستند که هردو دارای خواص ضدسرطانی هستند هم در پیشگیری و هم در درمان بسیار نقش مفیدی دارند. برای کاهش نفخ این غذا هم می توانید کمی برنج به نخود آب خود اضافه کنید و در صورتی که دوست دارید گوشت هم به این غذا اضافه کنید می توانید از گوشت گوسفند و یا سینه مرغ استفاده کنید. هرچقدر نخود ها بیشتر پخته شود در منابع طب سنتی آمده است که بهتر است و دارای خواص بیشتری است.

همچنین ببینید:  تاثیر فوق العاده 15 دقیقه ورزش در تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از سرطان

2- جلاب

دومین غذایی که خانم دکتر رحیمی در ویدیو بالا برای رفع ضعف بدنی بیماران مبتلا به سرطان معرفی کردند جلاب بود که متاسفانه دستور تهیه آن را در ویدیو بالا نگفتند اما ما برای شما از منابع طب سنتی دستور تهیه آن را تهیه کردیم که در ادامه می توانید مشاهده کنید. شربت جلاب یا شربت گلاب یک نوشیدنی پرپرخاصیت طب ایرانی است که در بسیاری از کشورهای خاورمیانه هم تهیه می شود و از بزرگترین خواص شربت جلاب  تقویت کننده عمومی بدن و نشاط آوری است. برای تماشای ویدئو طرز تهیه جلاب توسط پزشک طب سنتی به ویدیو پیشنهادی زیر سر بزنید.

همچنین ببینید:  طرز تهیه شربت جلاب با دکتر یارقلی

مواد لازم برای تهیه جلاب

  • گلاب
  • زعفران
  • عسل یا نبات سفید

طرز تهیه جلاب در طب سنتی

 Rose and saffron syrup recipe on tabibgoft.ir

ابتدا باید بگوییم که شما می توانید برای تهیه جلاب ویژه بیماران مبتلا به سرطان با یک طبیب طب سنتی مشورت کنید اما اگر دنبال دستور عمومی این نوشیدنی هستید می توانید ابتدا نبات و گلاب را با شعله ملایم بجوشانید در حین جوشیدن کف آن را بگیرید و صاف کنید تا تقریبا نصف شود. در ادامه باید زعفران را با گلاب حل کرده و به آن اضافه کنید، هنگام استفاده می‌توانید با آب خالی یا یکی از عرقیات مناسب با بیماری خود حل کنید و بنوشید.

کلام پایانی

در پایان امیدواریم که همه بیماران به سلامت کامل خود برسند، ما در وب سایت طبیب گفت اصلی ترین هدفمان بالا بردن اطلاعات مردم در حوزه سلامت است و در این راه تلاش می کنیم از اطلاعات معتبر چه در طب ایرانی و چه در طب نوین استفاده کنیم. شما هم با اشتراک گذاشتن این اطلاعات و یا بیان تجربیات خود در بخش دیدگاه می توانید ما را در این مسیر یاری کنید.

اشتراک گذاری:

پست‌های پیشنهادی

0 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟
خیالتان راحت باشد :)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمام حقوق برای سایت طبیب گفت محفوط و کپی از مطالب بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.