ویدئو حرکات ورزشی برای مکانیک کارهای عزیز

در این پست سایت طبیب گفت در بخش ورزش مشاغل در خدمت شما هستیم با معرفی حرکات ورزشی برای مکانیک کارهای عزیز، شغل مکانیکی جزوه مشاغل سخت محسوب می شود که آسیب های فراوانی در بلند مدت برای افراد دارد. از جمله بزرگترین مشکلات مکانیک کارهای قدیمی آرتروز زانو، دیسک گردن ، دیسک کمر و… بسیاری از مشکلات ستون فقرات دیگر است که می توانند با انجام ورزش روانه منظم قبل از شروع کار از جلوگیری کرد یا ابتلا به آن را به تعویق انداخت در ادامه شما می توانید ویدئو حرکات ورزشی برای مکانیک های محترم را تماشا کنید.

مهم ترین آسیب های شغل مکانیک خودرو

مکانیک خودرو بودن می‌تواند از نظر فیزیکی یک شغل سخت باشد، و آسیب‌های فیزیکی خاصی وجود دارد که مکانیک‌ها ممکن است در معرض خطر تجربه آن باشند. برخی از آسیب‌های فیزیکی رایج در حرفه مکانیک خودرو عبارت‌اند از:

همچنین ببینید:  10 حرکت ورزشی برای رانندگان تاکسی

1. کشیدگی و رگ به رگ شدن عضلانی:

مکانیک ها اغلب مجبورند قطعات و ابزار سنگین را بلند کنند که منجر به کشیدگی و رگ به رگ شدن در گروه های مختلف عضلانی می شود.

2. آسیب های کمر :

خم شدن، پیچش و بلند کردن مکرر درگیر در کار می تواند منجر به آسیب های کمر مانند فتق دیسک، کشیدگی عضلانی و ناهماهنگی ستون فقرات شود.

3. آسیب های فشاری مکرر (RSIs):

انجام کارهای تکراری، مانند سفت کردن پیچ ها یا استفاده از ابزار، می تواند منجر به RSI هایی مانند سندرم تونل کارپال، تاندونیت یا بورسیت شود.

4. بریدگی و کبودی:

دست زدن به ابزار تیز و قطعات فلزی می تواند منجر به بریدگی، سوراخ شدن زخم و کبودی شود.

بلند کردن صحیح اجسام از روی زمین

همچنین ببینید:  روش صحیح بلند کردن اجسام از زمین

5. سوختگی:

مکانیک ها در معرض گرم شدن قطعات موتور، تجهیزات جوشکاری و مواد شیمیایی قرار می گیرند و خطر سوختگی را افزایش می دهند.

6. کاهش شنوایی:

قرار گرفتن در معرض صداهای بلند از ابزارهای برقی، موتورها و سایر تجهیزات بدون محافظ مناسب گوش می تواند به مرور زمان منجر به کاهش شنوایی شود.

7. آسیب های چشمی:

کار با مواد شیمیایی، زباله ها و اجسام تیز می تواند خطر آسیب های چشمی مانند ورود جسم خارجی، سوختگی های شیمیایی یا پاشیده شدن را به همراه داشته باشد.

8. مسائل تنفسی:

استنشاق دود ناشی از اگزوز، حلال ها، رنگ ها و سایر مواد شیمیایی موجود در گاراژ می تواند به مرور زمان منجر به مشکلات تنفسی شود.

برای جلوگیری از این آسیب‌ها، مکانیک‌ها باید تکنیک‌های بلند کردن مناسب را تمرین کنند، از ابزارها و ایستگاه‌های کاری ارگونومیک استفاده کنند، از تجهیزات حفاظت شخصی (PPE) استفاده کنند، برای استراحت و کشش استراحت کنند و از محیط کاری ایمن اطمینان حاصل کنند. ورزش منظم و حرکات کششی نیز می تواند به حفظ سلامت جسمانی و جلوگیری از صدمات کمک کند. به یاد داشته باشید، اول ایمنی! همچنین پیشنهاد می کنم پست حرکات ورزشی برای مکانیک کارها را برای دوستانی که در این حوزه فعالیت می کنند و شما می شناسید بفرستید.

اشتراک گذاری:

پست‌های پیشنهادی

0 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟
خیالتان راحت باشد :)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمام حقوق برای سایت طبیب گفت محفوط و کپی از مطالب بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.