جدول زمانی نشستن نوزاد تا راه رفتن براساس استانداردهای جهانی

یکی از جذاب ترین مراحل بزرگ شدن کودکان زمان نشتن و راه رفتن آن ها است که برای پدر و مادر جذابیت دارد. البته که بعد از چند وقت کار مادر های مخصوص اند بسیار سخت می شود چون وقتی بچه ها شروع به حرکت می کنند، شیطنت های آن ها آغاز می شود. اما اگر دنبال جدول زمانی نشستن نوزاد و راه رفتن آن ها هستید پیشنهاد می کنم در ادامه همراه ما باشید.

جدول زمانی نشستن نوزاد

چه زمانی کودک می تواند خودش بنشیند؟به این معنی است که کودک چه زمانی می تواند بدون کمک بزرگسالان خود را در حالت نشسته نگه دارد. نوزادان معمولاً در حدود 6 تا 8 ماهگی شروع به نشستن خود به خود می کنند. برخی از نوزادان ممکن است زودتر بنشینند، حدود 4 تا 5 ماهگی، در حالی که برخی دیگر ممکن است کمی بیشتر، حدود 9 تا 10 ماه طول بکشد. مثلاً برادر کوچکم از 7 ماهگی شروع به نشستن خودش کرد. او در ابتدا کمی تکان می خورد، اما در نهایت توانست آن را حل کند.

جدول زمانی نشستن نوزاد-Thumbnail

طبق گفته آکادمی اطفال کشور آمریکا، در 6 ماهگی، اکثر نوزادان باید بتوانند با حمایت بنشینند و در 8 ماهگی باید بتوانند بدون هیچ کمکی بنشینند. تشبیه برای کمک به درک این موضوع مانند یادگیری دوچرخه سواری است. درست مانند نحوه تعادل روی دوچرخه قبل از اینکه بتوانید بدون چرخ تمرینی دوچرخه سواری کنید، نوزادان نیز باید یاد بگیرند قبل از اینکه بتوانند به تنهایی بنشینند، تعادل خود را حفظ کنند. واقعیت: طبق گزارش سازمان جهانی بهداشت، میانگین سنی برای نشستن نوزاد بدون حمایت حدود 7 ماه است.

همچنین ببینید:  بهترین زمان دندان درآوردن نوزاد + (جدول زمانی)

البته اگر فرزند شما به از 7 ماهگی نتوانست خودش به تنهایی بنشید جای نگرانی نیست به او تا 10 ماهگی فرصت دهید. اما اگر خیلی نگران هستید می توانید نگرانی خود را با پزشک متخصص نوزادان به اشتراک بگذارید آن ها حتما با پاسخ دادن به سوالات شما، حجم نگرانی های شما را کاهش می دهند.

سوالات متداول درباره زمان نشتن نوزاد

در ادامه بخش سوالات متداول در زمینه زمان نشستن نوزاد را می توانید در زیر بخوانید شاید بتواند به شما کمک کند و اگر سوالی هم دارید در بخش دیدگاه از ما بپرسید تا به شما پاسخ دهیم.

جدول زمانی نشستن نوزاد

آیا کودک من خیلی زود می نشیند؟

ممکن است کودک شما در سن 6 ماهگی با کمی کمک در موقعیت نشستن، بنشیند. نشستن مستقل مهارتی است که بسیاری از نوزادان بین ۷ تا ۹ ماهگی در آن مهارت دارند. و اگر کودک شما قبل از 7 ماهگی بتواند به تنهایی بنشید مهارت نشستن را زودتر از حد استاندار آموخته است.

چه زمانی به کودک آموزش دهیم که بنشیند؟

ممکن است کودک در 4 تا 6 ماهگی با کمک کمی شروع به نشستن کند و در 6 ماهگی ممکن است نیازی به کمک نداشته باشد. تا 9 ماهگی، کودک باید بتواند بدون هیچ گونه حمایتی در وضعیت نشسته قرار گیرد. با این حال، مهم است که به خاطر داشته باشید که هر نوزادی با سرعت متفاوتی رشد می کند ولی شما می توانید از 4 ماهگی کم کم با اون نشتن را تمرین کنید

آیا نوزادان اول می خزند یا می نشینند؟

نوزادان معمولاً یاد می گیرند قبل از اینکه بخزند، بنشینند. زودترین زمانی که کودک شما احتمالاً می تواند شروع به نشستن کند حدود 6 ماهگی است. خزیدن معمولا بین 7 تا 10 ماهگی اتفاق می افتد که در ویدئو ابتدا پست طبیب گفت هم مراحل حرکت را تماشا کردید.

همچنین ببینید:  آموزش مهارت های مذاکره به کودکان

آیا نشستن کودک برای ستون فقرات مضر است؟

هنگامی که نوزادان قبل از اینکه بتوانند بدن خود را به طور مستقل تثبیت کنند، در وضعیت نشسته قرار می گیرند، ممکن است فشار مضری بر ستون فقرات وارد شود که باعث می شود نیاز به حمایت از خود با دستانشان ایجاد شود.

چگونه وضعیت نشستن کودک را اصلاح کنیم؟

باسن و پشت کودک را تا حد امکان به بدن خود نزدیک کنید . این به کودک امکان می دهد صاف بنشیند و مطمئن شود که باسن 90 درجه خم شده است. مطمئن شوید که پاهای کودک صاف و جلو هستند. در صورت لزوم، باسن کودک را با دستان خود نگه دارید تا به جلو نگه داشتن زانوها کمک کنید.

آیا نشستن کودک در 3 ماهگی اشکالی ندارد؟

در سه ماهگی، نوزادان معمولاً نمی توانند با هیچ کمکی بنشینند یا بایستند. آنها هنوز در حال یادگیری هستند که سر خود را بالا نگه دارند و دست ها و پاهای خود را حرکت دهند. نشستن با كمك معمولاً در حدود 6 ماهگی شروع مي شود.

چه چیزی باعث می شود کودک ننشستد؟

اگر کودک تا 9 ماهگی به تنهایی نمی نشیند، با پزشک اطفال خود تماس بگیرید. ممکن است نیاز باشد که یکسری آزمایش ها و بررسی دقیق تر برای یافتن علت دیر نشتن نوزاد انجام شود. البته در همه نوزدان  علت ننشستن نوزاد تاخیر در رشد مهارت های حرکتی کودک نیست برخی اوقات علت دیگری وجود دارد که با راهنمایی پزشک حل می شود.

اشتراک گذاری:

پست‌های پیشنهادی

0 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟
خیالتان راحت باشد :)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمام حقوق برای سایت طبیب گفت محفوط و کپی از مطالب بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.