علائم اوتیسم در کودکان: آنچه والدین باید بدانند

یک اختلال عصبی رشدی که به نام اختلال طیف اوتیسم (ASD) شناخته می‌شود، تأثیرات مختلفی بر افراد از جمله رفتار، تعامل اجتماعی و ارتباطات دارد. برای اینکه کودکان مبتلا به اوتیسم حمایت و فرصت های رشد لازم را داشته باشند، تشخیص زودهنگام و مداخله ضروری است. شروع ارزیابی ها و درمان های لازم برای کودکان مبتلا به اوتیسم مستلزم درک علائم این بیماری است. و ما در این پست سایت طبیب گفت می خواهیم نگاهی داشته باشیم به علائم اوتیسم در کودکان از زبان پزشک متخصص مغز و اعصاب کودکان، که می تواند جواب بسیاری از سوال های مادران نگران را در این ویدیو پیدا کنید.

1. چالش های ارتباط اجتماعی:

روابط اجتماعی می تواند برای کودکان مبتلا به اوتیسم چالش برانگیز باشد. ایجاد و حفظ ارتباط چشمی برای آنها دشوار است، علاقه چندانی به صحبت در مورد تجربیات خود با دیگران نشان نمی دهند، در مورد نشانه های اجتماعی بی اطلاع باشند، و پیدا کردن و حفظ دوستان را چالش برانگیز می دانند.

2. مشکلات ارتباطی:

کودکان مبتلا به اوتیسم اغلب تاخیر یا مشکلات زبانی را نشان می دهند. آنها ممکن است در درک و استفاده از نشانه های غیرکلامی مانند حرکات، واژگان محدود، تکرار کلمات و… مشکل داشته باشند.

3. رفتار های تکراری:

کودکان مبتلا به اوتیسم اغلب اقدامات تکراری یا حرکات کلیشه ای از خود نشان می دهند. این می تواند شامل پایبندی به روال ها یا تشریفات سخت و همچنین حرکات مکرر مانند تکان دادن دست، تکان دادن و چرخاندن اشیا باشد.

علائم اوتیسم در کودکان

4. حساسیت های حسی:

بسیاری از کودکان مبتلا به اوتیسم، افزایش یا کاهش حساسیت به محرک های حسی را تجربه می کنند. آن‌ها ممکن است به صداهای بلند، نورهای روشن، بافت‌های خاص یا طعم‌های غیرعادی حساس باشند و در نتیجه باعث ناراحتی یا ناراحتی شوند.

همچنین ببینید:  آیا شیر شبانه با پوسیدگی دندان کودک ارتباط دارد؟

5. علایق ثابت:

کودکان مبتلا به اوتیسم ممکن است علایق شدیدی نسبت به موضوعات یا اشیاء خاص پیدا کنند. آنها ممکن است تا حد زیادی بر روی این علایق تمرکز کنند و در تغییر توجه خود به سایر فعالیت ها مشکل داشته باشند.

6. الگوهای بازی غیرمعمول:

بازی در کودکان مبتلا به اوتیسم می تواند غیر متعارف یا محدود باشد. آنها ممکن است به جای درگیر شدن در بازی های تخیلی یا تعاملی با همسالان، درگیر بازی های انفرادی شوند، روی اشیاء خاص تثبیت شوند، یا رفتارهای بازی تکراری از خود نشان دهند.

7. چالش ها در تنظیم عاطفی:

کودکان مبتلا به اوتیسم ممکن است با تنظیم احساسات خود مشکل داشته باشند. آنها ممکن است در درک و بیان احساسات خود مشکل داشته باشند، که منجر به طغیان عاطفی، عصبانیت، یا مشکل در کنار آمدن با تغییرات روتین شود.

توجه به این نکته مهم است که علائم اوتیسم در کودکان منحصر به فرد است و همه کودکان مبتلا به اوتیسم همه این علائم را نشان نمی دهند. برخی از کودکان ممکن است رفتارها یا ویژگی های دیگری را نشان دهند که در اینجا فهرست نشده است. اگر مشکوک هستید که کودک شما علائم اوتیسم دارد می توانید با یک متخصص مغز و اعصاب کودکان در این زمینه مشورت کنید.

درمان‌های مداخله‌ای زودهنگام می‌تواند به شکوفایی کودکان مبتلا به اوتیسم و درک کامل پتانسیل خود کمک کند. این خدمات شامل گفتار درمانی، کاردرمانی، رفتار درمانی و برنامه های آموزشی تخصصی می باشد. کودکان مبتلا به اوتیسم با تشخیص زودهنگام و درمان تخصصی می توانند کیفیت زندگی خود را بهبود بخشند، مهارت های لازم را کسب کنند و مهارت های اجتماعی و ارتباطی خود را بهبود بخشند. اگر کشف زودهنگام و آگاهی از علائم این اختلال تشویق شود، کودکان مبتلا به ASD ممکن است وضعیت بهتری داشته باشند. اگر از علائم اوتیسم در کودکان آگاه باشیم، می‌توانیم کمک‌ها و ابزارهایی را که برای پیمایش موفقیت‌آمیز دنیا به آن‌ها نیاز دارند، ارائه کنیم.

همچنین ببینید:  بچه ها چه زمانی دندان های دائمی خود را در می آورند؟
اشتراک گذاری:

پست‌های پیشنهادی

0 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟
خیالتان راحت باشد :)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمام حقوق برای سایت طبیب گفت محفوط و کپی از مطالب بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.