همانطور که قبلا قول داده بودیم برای شما ویدئو طرز تهیه آش آبغوره خوشمزه و مقوی منتشر کردیم. این آش که خواص بسیار زیادی در طب ایرانی دارد چند سالی است که زیاد روی سفره مردم دیده نمی شود برای همین ما تصمیم گرفتیم دستور تهیه آن با نسل جدید به اشتراک بگذاریم که اگر دوست داشتند آن را درست کنند از این آموزش کمک بگیرند. اما قبل تماشای ویدئو ذکر چند نکته ضرروی است:
1- دستور های مختلف
اولین مورد این است که این آش در بسیاری از مناطق کشور تهیه می شود هرجا دستور خاص خود دارد و دستوری که ما در اینجا برای شما منتشر می کنیم مربوط به منطقه شیراز می شود.
2- شخصی سازی آش
نکته دوم برای اینکه از تمام خواص این آش بهرمند شوید این است که بسته به ذائقه خود آن را تهیه کنید مثال فردی با مصرف برخی حبوبات دچار نفخ و سنگینی معده می شود در شخصی سازی آش شما می توانید حبوباتی که برای شما مناسب هستند را جایگزین کنید. مثال دیگر هم درباره میزان اندازه آبغوره است بعضی از افراد با مصرف یک لیوان آبغوره هم دچار مشکلی نمی شوند؛ اما برخی با مصرف نصف لیوان دچار سردرد ، سوزش معده و… می شوند. درباره این مسئله بیشتر در پست راز های آش آبغوره دکتر کردافشاری صحبت کردیم که پیشنهاد می کنم حتما آن را مشاهده کنید.
3- مشکلات گوارش
کسانی که مشکل زخم معده یا مشکلات حاد گوارشی دارند بهتر است این آش را مصرف نکنند و یا اینکه قبل مصرف حتما با پزشک خود درباره مصرف آن مشورت کنند.
4- رژیم آش آبغوره
رژیم های زیادی به عنوان رژیم آش آبغوره در سطح اینترنت وجود دارند که بسیاری از آن ها افراطی هستند و ممکن است به سلامتی شما آسیب هم وارد کند. اگر علاقمند به یک رژیم آش آبغوره اصولی هستید می توانید با یک متخصص طب سنتی در این زمینه مشورت کنید.
5- آش آبغوره بدون گوشت و پیاز داغ
در بسیاری از دستور های تهیه پیشنهادی طب سنتی برای آش آبغوره گوشت و پیاز داغ حذف شده است.
طرز تهیه آش آبغوره شیرازی
امیدواریم این آموزش برای شما مفید بوده باشد برای ما در بخش دیدگاه بنویسید که در منطقه شما این آش چگونه تهیه می شود و اگر آن را برای درمان استفاده کردید آیا همراه با نتیجه مثبت بوده است یا خیر.
دیدگاهتان را بنویسید
می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟خیالتان راحت باشد :)