آموزش تصویری تهیه قنبرپلو با گوشت + خواص

آموزش تصویری تهیه قنبرپلو با گوشت چرخ کرده به همراه معرفی خواص این غذا از زبان یک پزشک را در این پست بخش تغذیه سالم با شما به اشتراک گذاشتیم. قنبر پلو یک انتخاب فوق العاده خوشمزه و سالم برای وعده ناهار است که شما می توانید با تماشای یکبار این ویدیو آن را درست کنید و از میل کردن آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه قنبر پلو

برنج: 4.5 پیمانه برنج

هویج: دو عدد

گردو: 150 تا 200 گرم

گوشت چرخ کرده: 400 تا 500 گرم

پیاز: دو عدد

کشمش پلویی: 100 تا 120 گرم

رب انار: دو تا سه قاشق غذاخوری

زعفران: به میزان لازم

نمک، زردچوبه، فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه قنبرپلو با گوشت + خواص

 

همچنین ببینید:  تهیه دمپختک نخود با روش سامان گلریز

روش تهیه قنبرپلو خوشمزه با گوشت را در ویدئو بالا تماشا کردید، حتما این غذا را یکبار هم شده امتحان کنید تا از خواص آن بهرمند شوید. ما در طبیب گفت تلاش می کنیم غذاهای سالم را با شما به اشتراک بگذاریم.

اشتراک گذاری:

پست‌های پیشنهادی

0 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟
خیالتان راحت باشد :)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمام حقوق برای سایت طبیب گفت محفوط و کپی از مطالب بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.