کارهایی که در دوران بارداری باعث کم کاری تیروئید نوزاد می شود؟

در دوران بارداری، عوامل مختلفی می توانند در کم کاری تیروئید در نوزاد نقش داشته باشند که هدف از انتشار این پست هم اشاره به همین عوامل است که با عنوان کارهایی که در دوران بارداری باعث کم کاری تیروئید نوزاد می شود برای شما منتشر شده است.

1. کم کاری تیروئید مادر:

اگر مادر مبتلا به کم کاری تیروئید باشد و در دوران بارداری به خوبی کنترل نشود، خطر ابتلای نوزاد به کم کاری تیروئید وجود دارد.

2. مواد غذایی:

غذاهایی مانند کلم بروکلی، کلم، کلم بروکسل، شلغم و کلم پیچ حاوی ترکیباتی به نام گواتروژن هستند که در صورت مصرف زیاد می توانند در عملکرد تیروئید اختلال ایجاد کنند. با این حال، پختن این سبزیجات می تواند به کاهش اثر گواتروژن کمک کند. مهم است که به یاد داشته باشید که واکنش‌های فردی به این غذاها می‌تواند متفاوت باشد و آنچه برای یک فرد مؤثر است ممکن است لزوماً برای دیگری صدق نکند. اگر نگران تأثیر رژیم غذایی بر سلامت تیروئید خود هستید، بهتر است برای مشاوره شخصی با یک ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی یا یک متخصص تغذیه ثبت شده مشورت کنید.

کارهایی که در دوران بارداری باعث کم کاری تروئید نوزاد می شود؟

همچنین ببینید:  آلودگی هوا و تاثیرات آن بر زنان باردار

3. اختلالات خود ایمنی تیروئید:

شرایطی مانند تیروئیدیت هاشیموتو، که در آن سیستم ایمنی به غده تیروئید حمله می کند، می تواند بر عملکرد تیروئید کودک نیز تأثیر بگذارد.

4. داروها:

برخی از داروهایی که مادر در دوران بارداری مصرف می کند می تواند در عملکرد تیروئید کودک اختلال ایجاد کند و منجر به کم کاری تیروئید شود.

5.قرار گرفتن در معرض تشعشع :

قرار گرفتن در معرض سطوح بالای تابش، مانند طی برخی درمان های پزشکی، می تواند بر عملکرد تیروئید کودک تأثیر بگذارد.

6. عوامل ژنتیکی:

در برخی موارد ممکن است عوامل ژنتیکی وجود داشته باشد که نوزاد را مستعد ابتلا به کم کاری تیروئید کند.

7. کمبود ید:

ید کافی برای تولید هورمون تیروئید بسیار مهم است. کمبود ید در رژیم غذایی مادر می تواند منجر به کم کاری تیروئید در نوزاد شود.

همچنین ببینید:  زایمان زودرس چیست؟(علت ، علائم و پیشگیری)

برای زنان باردار مهم است که معاینات منظم داشته باشند و از راهنمایی های متخصص خود پیروی کنند تا از بارداری سالم و عملکرد مناسب تیروئید هم برای خود و هم برای کودکشان اطمینان حاصل کنند. امیدواریم این پست توانسته باشد کمک کوچکی به شما کرده باشد با اشتراک گذاشتن این پست با خانم های باردار می توانید آگاهی بیشتر آن ها نیز کمک کنید.

اشتراک گذاری:

پست‌های پیشنهادی

0 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟
خیالتان راحت باشد :)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمام حقوق برای سایت طبیب گفت محفوط و کپی از مطالب بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.