سرفه یکی از مشکلات شایع و بسیار آزاردهنده است که همراه بیماری یا بعد از بیماری فرد را درگیر می کند و گاهی اوقات برای ماه ها ادامه پیدا می کند. در ابتدا باید بگوییم که برای سرفه های طولانی مدت حتما نیاز به مراجعه به متخصص است اما اگر از لحاظ پزشکی بررسی شدید و مشکلی جدی ندارید می توانید از درمان های گیاهی و طبیعی استفاده کنید. حال برویم سراغ اصل مطلب که معرفی یک ضدسرفه قوی خانگی توسط دکتر غلامرضا کردافشاری از متخصص های طب سنتی به همراه معرفی روش صحیح مصرف برای تاثیرگذاری بیشتر و کامل تر.
ضدسرفه قوی خانگی دکتر کردافشاری
این معجون معرفی شده توسط دکتر کردافشاری را مثل دستور گفته شده در ویدیو استفاده کنید (مقدار کم و تعداد دفعات زیاد مثل یک قاشق هر نیم ساعت یکبار) تا تاثیرگذاری آن را مشاهده کنید. مصرف این ترکیب را به خانم های باردار توصیه نمی شود پس بدون تجویز پزشک از آن استفاده نکنید دارو های گیاهی مانند دارو های شیمایی دارای عوارض هستند پس ابتدا در مصرف آن زیادروی نکنید و دوم اینکه حتما وقتی در شرایط خاصی مثل مصرف دارو، بیماری خاص، بارداری و… هستید قبل مصرف با پزشک خود مشورت کنید.
ضدسرفه های طبیعی
به دنبال جایگزین های طبیعی برای کمک به تسکین سرفه خود هستید؟ در اینجا برخی از داروهای سرکوب کننده طبیعی سرفه که در تحقیقات نویدبخش بوده اند آورده شده است:
1. عسل:
عسل که به دلیل خواص تسکین دهنده اش شناخته شده است، می تواند به آرام کردن سرفه، به ویژه در کودکان کمک کند. بهتر است از عسل خام و فرآوری نشده استفاده کنید. همچنین اگر دیابت دارید این گزینه برای شما زیاد مناسب نیست و باید سراغ سایر گزینه ها بروید.
2. نعناع:
برگ یا روغن نعناع می تواند به شل شدن ماهیچه های گلو کمک کند و به عنوان یک ضد احتقان عمل کند و علائم سرفه را کاهش دهد. نعناع نباید توسط بیماران مبتلا به سنگ صفرا و مجاری صفراوی، کیسه صفرا و بیماری شدید کبدی مصرف شود چون باعث بدتر شدن وضعیت بیماری می شود.
3.آویشن :
آویشن حاوی ترکیباتی است که می تواند به شل شدن عضلات گلو و کاهش سرفه کمک کند. می توان آن را به صورت دمنوش یا از طریق بخار استنشاق مصرف کرد. همانطور که می دانید خیلی از داروهای ضد سرفه گیاهی حاوی آویشن هستند اگر وقت کافی برای تهیه دمنوش ندارید می توانید آن ها را از داروخانه تهیه و مصرف کنید.
4. غرغره آب نمک:
غرغره با آب نمک گرم می تواند به کاهش تحریک گلو و کاهش سرفه کمک کند در غرغره فراموش نکنید که نباید آب نمک زیاد شور باشد چون که باعث بدتر شدن سرفه می شود.
5. زنجبیل:
زنجبیل دارای خواص ضد التهابی است و می تواند به تسکین گلودرد و سرفه کمک کند. چای زنجبیل یا تکه های زنجبیل تازه در آب داغ می تواند مفید باشد. بیمارانی که از داروهای دیابت و فشار خون بالا استفاده میکنند. داروهایی مانند مسدودکنندههای بتا، ضدانعقادها و انسولین در ترکیب با زنجبیل بسیار خطرناک و مضر میشوند پس هنگام مصرف زنجبیل به این نکته توجه داشته باشید.
6. بابونه:
گل های خشک شده بابونه حاوی فلاونوئیدهای خاصی است که خاصیت تسکین دهنده دارند. به دلیل اثرات آرام بخش آن هنگام مصرف در شب برای سرفه عالی عمل می کنند. هنگامی که سرفه، سرماخوردگی و گلودرد دارید، چای بابونه به کاهش التهاب و در نتیجه کاهش درد گلو کمک می کند. از جمله موارد منع مصرف بابونه شامل مصرف همزمان بابونه با داروهای ضدانعقاد وارفارین،سیکلوسپورین، بنزودیازپین و در کل داروهای رقیق کننده خون و همچنین الکل ممنوع است.
به یاد داشته باشید، در حالی که درمانهای طبیعی میتوانند مؤثر باشند، در صورت تداوم یا بدتر شدن سرفه، مشورت با یک متخصص یک ضرروت می باشد امیدوارم این پست برای شما مفید واقع شده باشد و شما با اشتراک این پست از وب سایت طبیب گفت حمایت کنید.
دیدگاهتان را بنویسید
می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟خیالتان راحت باشد :)