ضربان قلب بالا در ورزش خطرناک است؟

در حین ورزش، ضربان قلب افزایش می یابد زیرا بدن سخت تر کار می کند تا نیاز به اکسیژن و انرژی افزایش یابد. در بیشتر موارد، افزایش موقت ضربان قلب در حین ورزش طبیعی است و حتی می تواند برای بهبود آمادگی قلبی عروقی مفید باشد. برای اینکه بدانید تا چه تعداد ضربان قلب حین فعالیت ورزشی برای یک فرد سالم و ورزشکار خطرناک نیست ویدیو زیر را تماشا کنید.

ضربان قلب ثابت یا بیش از حد بالا در طول ورزش می تواند باعث نگرانی شود. اگر ضربان قلب شما به طور مداوم در طول ورزش بیش از حد بالا باشد، ممکن است نشان دهنده این باشد که شما بیش از حد به خودتان فشار می آورید، از سطح تناسب اندام خود فراتر می روید، یا یک بیماری زمینه ای را تجربه می کنید. مهم است که به بدن خود گوش دهید، به علائم ناراحتی یا ناراحتی توجه کنید و اگر در حین ورزش نگرانی در مورد ضربان قلب خود دارید با یک متخصص قلب مشورت کنید.

فرمول محاسبه حداکثر ضربان قلب در ورزش

به یاد داشته باشید، همیشه ایده خوبی است که با تمرینات کم شدت شروع کنید و به تدریج با بهبود سطح تناسب اندام، شدت آن را افزایش دهید. نظارت بر ضربان قلب در طول ورزش می تواند برای اطمینان از اینکه در محدوده ایمن و موثر کار می کنید مفید باشد. محاسبه بیشینه ضربان قلب هنگام ورزش  220 منهای سن است. یعنی یک فرد 30 ساله سالم و ورزشکار اگر هنگام دویدن یا فعالیت ورزشی سنگین ضربان قلبش تا 190 هم برسد خطرناک نیست. امیدوارم این پست برای شما مفید بوده باشد اگر فرد ورزشکاری را می شناسید حتما این پست را با او از طریق دکمه های اشتراک گذاری انتهای مطلب به اشتراک بگذارید. همچنین اگر علاقمند به این است هستید که بیشتر درباره تپش قلب بدانید پیشنهاد می کنم حتما پست زیر را مشاهده کنید ما در آنجا به اکثر سوالات شما درباره تپش قلب پاسخ داده ایم.

همچنین ببینید:  تپش قلب چیست: علت، علائم خطرناک و درمان

اشتراک گذاری:

پست‌های پیشنهادی

0 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟
خیالتان راحت باشد :)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمام حقوق برای سایت طبیب گفت محفوط و کپی از مطالب بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.