طرز تهیه غذا مقوی با زردک

امروز در این پست وب سایت طبیب گفت می خواهیم طرز تهیه غذا مقوی با زردک را به شما آموزش دهیم. حتما اگر پست خواص زردک را خوانده باشید علاقمند به استفاده بیشتر از زردک شدید اما نمی دانید چه غذایی با این خوراکی خوشمزه درست کنید در ادامه همراه ما باشید تا با طرز تهیه کباب تابه ای زردک آشنا شوید این غذا خوشمزه روش تهیه بسیار ساده ای دارد که شما فقط با یکبار تماشا این ویدئو می توانید آن را در منزل تهیه کنید و از خواص آن بهره ببرید.

مواد لازم برای تهیه کباب زردک

  1. گوشت چرخ کرده: 400 گرم
  2. پیاز: یک عدد متوسط
  3. زردک: دو عدد متوسط
  4. آردنخودچی: دو قاشق غذاخوری
  5. سرکه: دو قاشق غذاخوری
  6. شیره انگور: سه قاشق غذاخوری
  7. ادویه (نمک،فلفل،زردچوبه): به مقدار لازم

ویدئو طرز تهیه کباب زردک

همچنین ببینید:  زردک چیست: خواص و بهترین روش مصرف

با توجه به اینکه زردک بیشتر در فصل زمستان و اوایل بهار در دسترس است می توانید هویج فرنگی را جایگزین کنید اما حتما یکبار در فصل زمستان این کباب را با زردک درست کنید. امیدوارم با کمک این ویدئو کباب زردک خوشمزه را درست کنید و از میل کردن آن کنار خانواده و دوستان لذت ببرید ما در طبیب گفت تلاش می کنیم دستور غذاهای کمتر شناخته شده را به شما معرفی کنیم که دارای فواید بالایی برای سلامتی هستند.

اشتراک گذاری:

پست‌های پیشنهادی

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمام حقوق برای سایت طبیب گفت محفوط و کپی از مطالب بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.