چه غذاهایی با داروهای فشار خون تداخل دارند
هنگامی که از داروهای فشار خون استفاده می کنید، مهم است که مراقب غذاهایی که می خورید باشید، زیرا برخی از غذاها می توانند با دارو تداخل داشته باشند و اثربخشی آن را کاهش دهند. به عنوان مثال، غذاهای سرشار از پتاسیم مانند موز و پرتقال می توانند بر عملکرد داروی شما تأثیر بگذارند. درست مانند اینکه چگونه مخلوط کردن مواد نامناسب در یک دستور غذا می تواند طعم یک غذا را تغییر دهد، مخلوط کردن برخی غذاها با داروهای فشار خون شما می تواند عملکرد آن را در بدن شما تغییر دهد.
15 خوراکی دارای پتاسیم بالا
- موز
- پرتقال
- طالبی
- گریپ فروت
- میوه های خشک، مثل آلو، کشمش و خرما هم پتاسیم بالایی دارند
- سیب زمینی های شیرین
- قارچ
- اسفناج پخته
- کلم بروکلی پخته
- برگ های سبز
- نخود
- کدوسبز
- کدوتنبل
- بادمجان
- خیار
نتیجه گیری:
حتما با پزشک یا داروساز خود در مورد غذاهایی که باید هنگام مصرف دارو از خوردن آن ها خودداری کنید، صحبت کنید. در بیشتر موارد شما با یک فاصله چند ساعته می توانید خوراکی هایی که دوست دارید مصرف کنید اما برخی اوقات به خصوص در افرادی که دارای نارسایی کلیه نیز میباشند بهتر است غذا های با پتاسیم بالا از رژیم غذایی حذف شود چون ممکن است باعث تجمع بیشتر پتاسیم و هایپر کالمی در این افراد شود
دیدگاهتان را بنویسید
می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟خیالتان راحت باشد :)