روش های مصرف سیب در طب سنتی (دکتر کردافشاری)

در این پست وب سایت طبیب گفت شما با روش های مصرف سیب در طب سنتی آشنا می شوید. سیب در طب ایرانی و نوین میوه ای بسیار پرخاصیت شناخته می شود که دارای فواید بی نظیری برای سلامت انسان است. اما نحوه صحیح خوردن سیب چگونه است؟ آیا بهتر است سیب را پوست بگیریم یا اینکه با پوست سیب را مصرف کنیم جواب دکتر کردافشاری از متخصص های شناخته شده طب سنتی را در این درباره با شما به اشتراک می گذاریم.

بهترین روش مصرف سیب

بهترین روش مصرف سیب چگونه است آیا به عنوان یک میوه خرد کنیم یا مثلاً پورش بکنیم بخوریم یا به شکل کمپوت پخته استفاده کنیم؟ بسته به مزاج هر فرد می توانند به روش های مختلف سیب را مصرف کرد یکسری سیب را بصورت پخته مصرف می کنند یکسری حلوای سیب درست می‌کنند بعضی ها حلوایی از سیب درست می‌کنند و برخی هم  لواشک سیب درست می کنند که همه اینا دارای خواص فراوانی است.

سیب با پوست یا بدون پوست

🍎 خوردن سیب با پوست راهی عالی برای بهره بردن از تمام خواص سیب است اما در صورتیکه سیب ارگانیک باشد. اگر از ارگانیک بودن سیب مطمن نیستید حتما آن را پوست بگیرید و بعد مصرف کنید چون در بازار این روز ها سیب ارگانیک بسیار کم یاب است.  همچنین می‌توانید سیب ها را برش بزنید و در کره بادام‌زمینی آغشته کنید یا به سالاد یا بلغور جو دوسر اضافه کنید تا طعمی لذیذ داشته باشید.

 

همچنین ببینید:  2 غذا مفید برای کاهش ضعف بیماران سرطانی در طب سنتی
اشتراک گذاری:

پست‌های پیشنهادی

0 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟
خیالتان راحت باشد :)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمام حقوق برای سایت طبیب گفت محفوط و کپی از مطالب بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.