بهترین ظروف برای پخت و پز از نظر متخصص تغذیه دکتر نوشین فخر را با شما در این پست وبسایت طبیب گفت منتشر کردیم. این روز ها بحث انتخاب ظروف پخت و پز بسیار داغ است و هرکس یک نظری دارد و پی فروختن محصولات خود است اما بهترین انتخاب برای سلامت ما کدام ظروف هستند؟ در ادامه با نظر دکتر نوشین فخر نیز آشنا می شویم.
بهترین ظروف برای پخت و پز از نظر متخصص تغذیه
ظروف استیل ضد زنگ یکی از بهترین انتخاب های برای پخت و پز است و امکان استفاده طولانی مدت از آن ها وجود دارد و از نظر متخصص های تغذیه هم استفاده از این نوع ظروف پیشنهاد می شود. آیا باید ظروف تفلونی که در منزل داریم را دور بندازیم؟ خیر اگر ظروف تفلون شما سالم هستند و هیچ خطی و خشی ندارند می توانید از آن ها استفاده کنید اما بهتر است دمای استفاده از آن زیر 400 درجه فارنهایت باشد و همچنین زمان پخت پز آن کمتر از 45 دقیقه باشد.
از مشکلات ظروف استیل این است که غذا به آن می چسبد و برای اینکه این مشکل کمتر شود قبل شروع پخت و پز کمی آب داخل ظرف خود بریزید وقتی آب شروع به چرخیدن در ظرف کرد آن موقع می توانید روغن بریزد و غذای خود را آماده کنید بدون آن که به ظرف استیل شما بچسبد.
دیدگاهتان را بنویسید
می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟خیالتان راحت باشد :)