همانطور که قبلا قول داده بودیم برای شما ویدئو طرز تهیه آش آبغوره خوشمزه و مقوی منتشر کردیم. این آش که خواص بسیار زیادی در طب ایرانی دارد چند سالی است که زیاد روی سفره مردم دیده نمی شود برای همین ما تصمیم گرفتیم دستور تهیه آن با نسل جدید به اشتراک بگذاریم که اگر دوست داشتند آن را درست کنند از این آموزش کمک بگیرند.
آنچه در ادامه مشاهده خواهید کرد:
Toggleنکات اولیه تهیه آش آبغوره
اما قبل تماشای ویدئو ذکر چند نکته ضرروی است:
1- دستور های مختلف
اولین مورد این است که این آش در بسیاری از مناطق کشور تهیه می شود هرجا دستور خاص خود دارد و دستوری که ما در اینجا برای شما منتشر می کنیم مربوط به منطقه شیراز می شود.
2- شخصی سازی آش
نکته دوم برای اینکه از تمام خواص این آش بهرمند شوید این است که بسته به ذائقه خود آن را تهیه کنید مثال فردی با مصرف برخی حبوبات دچار نفخ و سنگینی معده می شود در شخصی سازی آش شما می توانید حبوباتی که برای شما مناسب هستند را جایگزین کنید. مثال دیگر هم درباره میزان اندازه آبغوره است بعضی از افراد با مصرف یک لیوان آبغوره هم دچار مشکلی نمی شوند؛ اما برخی با مصرف نصف لیوان دچار سردرد ، سوزش معده و… می شوند. درباره این مسئله بیشتر در پست راز های آش آبغوره دکتر کردافشاری صحبت کردیم که پیشنهاد می کنم حتما آن را مشاهده کنید.
3- مشکلات گوارش
کسانی که مشکل زخم معده یا مشکلات حاد گوارشی دارند بهتر است این آش را مصرف نکنند و یا اینکه قبل مصرف حتما با پزشک خود درباره مصرف آن مشورت کنند.
4- رژیم آش آبغوره
رژیم های زیادی به عنوان رژیم آش آبغوره در سطح اینترنت وجود دارند که بسیاری از آن ها افراطی هستند و ممکن است به سلامتی شما آسیب هم وارد کند. اگر علاقمند به یک رژیم آش آبغوره اصولی هستید می توانید با یک متخصص طب سنتی در این زمینه مشورت کنید.
5- آش آبغوره بدون گوشت و پیاز داغ
در بسیاری از دستور های تهیه پیشنهادی طب سنتی برای آش آبغوره گوشت و پیاز داغ حذف شده است.
طرز تهیه آش آبغوره دکتر کردافشاری در برنامه طبیب
طبق درخواست های فراوان شما درباره انتشار دستور تهیه آش آبغوره دکتر کردافشاری در برنامه طبیب، این ویدئو آموزشی را برای شما منتشر کردیم. همانطور که در ویدئو بالا هم تماشا کردید این آش نه تنها مقوی است بلکه بسیار خوشمزه است. ما در ادامه برای شما روش های تهیه این آش در شیراز و تبریز هم بررسی می کنیم و همچنین بزودی طرز تهیه آش آبغوره به سبک شمالی ها هم منتشر می کنیم.
طرز تهیه آش آبغوره شیرازی
در این قسمت می توانید با مواد اولیه آش آبغوره شیرازی و روش پخت آن آشنا شوید حتما ویدئو تا انتها تماشا کنید و سپس شروع به تهیه کنید.
مواد لازم برای آش آبغوره شیرازی
- پیاز بزرگ: یک عدد
- برنج نیم دانه: دو لیوان
- لپه پخته شده: یک دوم لیوان
- گوشت چرخ کرده: 150 گرم
- رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
- نعنا خشک: دو قاشق غذاخوری
- غوره: یک چهارم لیوان
- شوید خشک: 6 قاشق غذاخوری
- ادویه ها (نمک، فلفل، زردچوبه، زیره)
- گردو: 50 گرم
- آبغوره: یک لیوان
- نعنا، سیر و پیاز داغ: برای تزئین
- آب یا آب قلم: 1 لیتر
ویدئو: طرز تهیه آش آبغوره شیرازی
- یک شب قبل تهیه آش آن را خیس کنید و سپس با آب بپزید.
- سپس پیاز را سرخ می کنیم و یک قسمت را برای تزئین نگه می داریم و یک قسمت هم برای تفت دادن برای گوشت.
- گوشت را داخل یک ماهیتابه بریزید و تفت بدهید وقتی تغییر رنگ داد پیاز داغ را به آن اضافه کنید و خوب باهم تفت دهید.
- ادویه های گفته شده را به ترکیب پیاز و گوشت چرخ کرده اضافه کنید و چند دقیقه هم بزنید و سپس رب را اضافه کنید و برای یک دقیقه تفت دهید و بعد ماهیتابه را کنار بگذارید.
- یک قابله انتخاب کنید و روی شلعه ملایم قرار دهید و بعد برنج پخته شده، آب یا آب قلم را به همراه لپه پخته شده، شوید، نعنا را اضافه کنید و برای 5 دقیقه هم بزنید.
- سپس موادی که در ماهیتابه داشتیم را به قابلمه خود اضافه می کنیم و در نهایت غوره (در صورت نداشتن غوره می توان از آلوچه تازه یا آلوچه خشک استفاده کرد)، آبغوره و گردو و نمک را اضافه می کنیم و هم میزنیم و اجازه می دهیم آش نیم ساعت روی شلغه ملایم بماند.
طرز تهیه آش آبغوره تبریز
یکی از بهترین روش های تهیه آش آبغوره به سبک تبریزی های عزیز است که به آن آش گوجه هم می گویند. این آش فوق العاده در تبریز بسیار پرطرفدار است و در بسیاری دیگر از نقاط کشورعزیمان ایران هم تهیه می شود که روش تهیه آن را با شما در این پست وبسایت طبیب گفت به اشتراک گذاشتیم.
مواد لازم برای تهیه آش آبغوره تبریز
- برنج نصف پیمانه
- بلغور یک پیمانه
- لوبیا نصف پیمانه
- آلوچه یک چهارم پیمانه یا غوره
- پیاز درشت یک عدد
- گوجه ۳_۴ تا
- رب یک قاشق
- آب قلم یا گوشت و مرغ
- از عصاره ها هم می تونید استفاده کنید
- نمک و فلفل به میزان لازم
- سبزی شامل تره و جعفری میزان تره بیشتر حدود نیم کیلو ،پر سبزی دوست دارید بیشتر بریزید
- آب غوره نصف پیمانه
- نمک و فلفل و زردچوبه
ویدئو طرز تهیه آش آبغوره تبریزی
طرز تهیه آش آبغوره تبریزی هم در این پست با شما به اشتراک گذاشتیم، تا اینجای کار آش آبغوره شیراز و تبریز را مشاهده کردید بزودی سراغ آش آبغوره سایر نقاط کشور میرویم. همانطور که در طب سنتی هم آمده است بهترین آش آبغوره برای شما آش آبغوره ای است که از سبزی های محلی استان شما تهیه شده باشد.
نتیجه گیری:
امیدواریم این آموزش برای شما مفید بوده باشد برای ما در بخش دیدگاه بنویسید که در منطقه شما این آش چگونه تهیه می شود و اگر آن را برای درمان استفاده کردید آیا همراه با نتیجه مثبت بوده است یا خیر. ما تلاش می کنیم دیگر روش های تهیه آش آبغوره را با شما به اشتراک بگذاریم از جمله آش آبغوره شمال کشور که دارای خواص بسیار زیادی است. اگر قصد استفاده از آش آبغوره برای لاغری دارید فراموش نکنید رژیم غذایی یک بخش بسیار مهم در کاهش وزن است اما به تنهایی کارساز نمی باشد و باید در کنار آن ورزش هم در نظر گرفت.
هردو مدل آش آبغوره طعم بی نظیری داره ما خودمن تو گیلان سبزی های محلی میریزیم خوش عطر میشه
ما کرمانشاه هم آش آبغوره داریم یکمی فرق داره
تفاوتش بیان کنید ما با کاربران خودمون به اشتراک بگذاریم
خیلی خوبه خواهشمند روش تهیه آش آبغوره مازندران هم منتشر کنید
بله حتما طرز تهیه آش آبغوره مخصوص استان های شمالی مخصوص اند گیلان و مازندران منتشر خواهیم کرد.
پخت آش آبغوره تبریزی تو مناطق مختلف تبریز هم متفاوت است مخصوص در بخش حبوبات
قطعا همینطور هست همانطور که دکتر کردافشاری هم در ویدئو راز های آش آبغوره گفتند هر منطق دارای آش آبغوره ها مخصوص به خود است به عنوان مثال در شمال کشور در شهرهای مختلف تهیه آش آبغوره از هم دیگر متفاوت است.
خیلی ممنون از اینکه ویدئو پخت آش آبغوره منتشر کردید بی نظیر من حتما درست می کنم
امیدوارم روش های پخت آش آبغوره برای شما مفید بوده باشد
من این آش آبغوره شیرازی هم تهیه کردم واقعا خوشمزه بود و دوست داشتم طعمشو
ممنون بابت حمایتون از پست آش آبغوره دکتر کردافشاری
آش آبغوره نمیشه واقعا دو هفته پشت هم خورد سخته
قطعا بعد از چند روز مصرف کمی سخت می شود اما از لحاظ طعم و مزه مطمن باشید آش بسیار خوشمزه ای است
دیدگاهتان را بنویسید
می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟خیالتان راحت باشد :)