خواص حنا برای کف پا از نظر دکتر کردافشاری

در این ویدئو دکتر کردافشاری متخصص طب سنتی درباره خواص حنا برای کف پا و همچنین سایر خواص حنا صحبت می کند که پیشنهاد می کنم. تماشا کنید و اگر برای شما مفید بود آن را برای دوستان خود ارسال کنید.

خواص حنا برای کف پا از نظر دکتر کردافشاری

همچنین ببینید:  7 درمان خانگی داغی کف پا در طب سنتی

برای آشنایی بیشتر با خواص حنا پیشنهاد می کنم در ادامه همراه ما باشید. در ادامه بیشتر درباره خواص حنا در طب کهن ایرانی صحبت می کنیم.

طبع حنا چیست؟

در برخی کتب طب ایرانی طبع حنا را سرد و خشک معرفی کرده اند اما در برخی از منابع معتبر طبع دوگانه برای حنا معرفی شده اس یعنی هم گرم خشک و هم سرد خشک، در این منابع آمده است که حنا اگر در افرادی که طبع گرم دارند استفاده شود طبع سرد آن عمل می کند و در افرادی که طبع سرد دارند طبع گرم آن عمل می کند.

حنا در کجای ایران کشت میشود؟

حنا در کجای ایران کشت میشود؟ گیاه حنا بیشتر در جنوب کشور عزیزمان ایران پرورش داده می شود. استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، ایلام و کرمان بزرگترین تولید کننده ها حنا در ایران هستند. اگر هم به این استان ها سفر داشته باشید متوجه خواهید شد که مردمان این استان ها بیشتر از حنا استفاده می کنند.

خواص و کاربردهای حنا

در این بخش نگاهی کامل تری به خواص حنا خواهیم انداخت البته ما سعی می کنیم این بخش را به مرور زمان کامل کنیم و بصورت هفتگی یکی از خواص حنا را با شما به اشتراک بگذاریم.

1- رنگ کردن مو

حنا از رنگ هاي طبيعي و بدون زيان است كه براي رنگ كـردن موي سر و دست و پا استفاده ميشود. در زمان های قدیمی که رنگ های شیمایی موجود نبود مردم بیشتر از حنا برای رنگ کردن موهای خود استفاده می کردند که باعث تقویت مو های سر و همچنین جلوگیری از ریزش مو می شد.

همچنین ببینید:  درمان خانگی پوسته سر دکتر کردافشاری

2. درمان ترک پاشنه پا با حنا

یکی دیگر از خواص و کاربردهای بی نظیر حنا برای درمان ترک پاشنه پا می باشد که قدیمی ها از آن بهره می بردند. برای درمان ترک پاشنه پا حنا را با  سقز نجويده ترکیب می کردند و بعد این مخلوط را روی پاشنه و كف پا میزدن و برای مدتی پا را می بستند تا حرارت بدن (حرارت بالا بدن) که در منابع طب سنتی علت اصلی ترک پاشنه پا است دفع شـود.

3. حنا برای درمان سردرد

برای تسکین سردرد در مناطق مختلف ایران از حنا استفاده می کنند، البته در تهیه ترکیب حنا تفاوت هایی وجود دارد اما یکی از این ترکیبات که برای سردرد استفاده می شود شامل حنــا، شــاطره، كوشــک، آويشــن و برنجاشک می شود که این گیاه ها را كوبيده و ترکیب آن را روي سر ميگذارند تا سردرد کاهش پیدا کند. همچنین برخی فقط خیس کرده حنا را روی سر می گذارند تا باعث کاهش سردرد آن ها شود.

4. درمان خارش پوست با حنا

یکی دیگر از خواص حنا برای درمان خارش پوست است، در استان فارس با حنا، شاهتره، پوست نـارنج و آبليمو خيسانده و به مدت يک ساعت در هنگـام اسـتحمام به بدن خود ميزنند. برخی اوقات از این ترکیب برای رفع کهیر هم نیز استفاده می شود.

همچنین ببینید:  تفاوت اگزما و کهیر پوست چیست؟

5. درمان ریزش مو با حنا

برای درمان ريزش مو، پوست انار، حنا، مورد و زرده تخـم مرغ را مخلوط كرده، به سر ميبندند. از این ترکیب بیشتر در استان اردبیل استفاده می شود و مردم اردبیل اعتقاد دارند که مداومت به استفاده از این ترکیب برای جلوگیری از ریزش مو کاربرد دارد. البته اگر ریزش مو دارید بهتر است حتما با یک متخصص طب سنتی درباره استفاده از این ترکیب مشورت کنید.

همچنین ببینید:  درمان ریزش مو در طب سنتی دکتر کردافشاری

نتیجه گیری:

استفاده از حنا کاربردهای فراوانی دارد به بخشی از کاربردها و خواص در این پست اشاره کردیم و طی هفته های آینده تلاش می کنیم شما را بیشتر با خواص حنا آشنا کنیم. این پست را برای دوستان خود ارسال کنید.

همچنین ببینید:  توصیه های دکتر کردافشاری برای تقویت ریه

اشتراک گذاری:

پست‌های پیشنهادی

4 پاسخ
  1. علی اکبر
    علی اکبر می گوید:

    مداومت استفاده از حنا برای کف پا بسیار مفید است مخصوص اند برای افرادی که در طول شبانه روز زیاد پاشون تو کفش هست

    پاسخ
  2. گیلان
    گیلان می گوید:

    حنا برای ترک کف پا خیلی خوبه اما بعدش می توانید از روغن های چرب استفاده کنید ما تو گیلان از روغن زیتون یک سال مونده استفاده می کنیم که خیلی تاثیر داره

    پاسخ
    • رامین کریمی
      رامین کریمی می گوید:

      بله بهتر است بعد از استفاده از حنا یا قبل حتما از روغن های چرب استفاده شود بجای روغن زیتون می توان از روغن بادام هم استفاده کرد

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟
خیالتان راحت باشد :)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمام حقوق برای سایت طبیب گفت محفوط و کپی از مطالب بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.