دستور تهیه شربت انار و سیب به روش کاملا ساده + خواص

یکی از بی نظیر ترین نوشیدنی های طب سنتی که مزه فوق العاده ای هم دارد شربت انار و سیب است که ما در این پست طبیب گفت دستور تهیه شربت انار و سیب به روش کاملا ساده به همراه معرفی خواص شربت انار و سیب از سوی دکتر یوسفی متخصص طب سنتی را برای شما منتشر کردیم.

مواد لازم

آب انار: 3 لیوان

آب سیب: 1 لیوان

شکر: 400 گرم

طرز تهیه شربت انار و سیب

همچنین ببینید:  بهترین روش مصرف انار در طب سنتی (دکتر کردافشاری)

شما برای تهیه این شرب خوشمزه باید مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. باید سه لیوان آب انار را به همراه یک لیوان آب سیب به داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
  2. سپس بعد چند دقیقه شکر را به داخل قابلمه اضافه کنید
  3. چند دقیقه هم بزنید
  4. بعد از بجوش آمدن شربت، شلعه را کم کنید و 40 تا 45 دقیقه اجازه دهید تا شربت قوام برسد.
  5. بعد از آماده شدن شربت می توانید با آب ترکیب کنید و آن را میل کنید.

خواص شربت انار و سیب

سیب سرشار از پتاسیم، فیبر غذایی، ویتامین A، ویتامین C و منیزیم و انار سرشار از پتاسیم، فیبر غذایی، پروتئین، ویتامین C، کلسیم، آهن، ویتامین B6 و منیزیم است. همچنین در طب سنتی شربت انار و سیب دارای خواص زیر است:

  • تقویت قلب
  • تقویت سیستم عصبی مغز
  • صفرابر قوی
  • رفع تشنگی و گرما
  • مفید برای افراد مبتلا به غلظت خون
  • مفید برای فشار خون
  • کمک به درمان کم خونی

حتما ترکیب انار و سیب را با هم امتحان کنید چون آنها می توانند یک ترکیب خوشمزه و مغذی درست کنند و کلی خواص برای سلامتی شما داشته باشند. با اشتراک این پست به دوستان خود هم این شربت سنتی ایرانی را معرفی کنید.

اشتراک گذاری:

پست‌های پیشنهادی

0 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟
خیالتان راحت باشد :)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمام حقوق برای سایت طبیب گفت محفوط و کپی از مطالب بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.