همانطور که می دانید هر غذایی در طب سنتی دارای مصلح است که هدف آن کاهش مضرات آن غذا است و برای لبو هم در طب سنتی چندین مصلح تعریف شده است که قرار است در این پست طبیب گفت به شما معرفی کنیم. اولین مصلح عدس است که در ویدیو زیر درباره آن توضیحاتی داده شده است که می توانید تماشا کنید.
دومین و مهم ترین مصلح لبو هم عسل است که بهتر است بصورت گرم مصرف شود. می توانید مقداری عسل را در آب گرم حل کرده و سپس میل کنید. یا عسل را روی حرارت کم، مقداری گرم کرده و بعد مصرف کنید. استفاده از عسل مخصوص برای افرادی که سرد مزاج هستند بسیار توصیه می شود.
دیدگاهتان را بنویسید
می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟خیالتان راحت باشد :)