سالم ترین فرمول سرخ کردن سیب زمینی از زبان دکتر یارقلی

در حالی که سرخ کردن سیب زمینی به دلیل محتوای روغن بالا به طور کلی یک روش پخت ناسالم در نظر گرفته می شود، روش هایی برای به حداقل رساندن تأثیرات سلامتی وجود دارد. ما در این پست طبیب گفت سالم ترین فرمول سرخ کردن سیب زمینی از زبان دکتر یارقلی با شما به اشتراک گذاشتیم.

سالم ترین فرمول سرخ کردن سیب زمینی از زبان دکتر یارقلی

همچنین ببینید:  مضرات سرخ کن بدون روغن

با سالم ترین فرمول سرخ کردن سیب زمینی از زبان دکتر علیرضا یارقلی آشنا شدید. نکات دیگری هم برای سرخ کردن سیب زمینی وجود دارد که می توانید در ادامه مشاهده کنید.

1. سرخ کردن با هوا:

سرخ کن های هوا از هوای گرم برای پختن غذا استفاده می کنند که به میزان قابل توجهی روغن کمتری نسبت به سرخ کردن سنتی نیاز دارد. این روش می تواند سیب زمینی ترد با چربی کمتر و کالری کمتر تولید کند.
ملاحظات کلیدی:

2. انتخاب روغن:

اگر از روغن برای سرخ کردن استفاده می کنید، بهتر است حتما از روغن سرخ کردن که ویزه این کار تولید شده است استفاده کنید. چون روغن زیتون، روغن ارده کنجد و… برای سرخ کردن مناسب نیستند.

3. کنترل دما:

از گرم کردن بیش از حد روغن خودداری کنید، زیرا باعث افزایش تشکیل ترکیبات مضر می شود.

همچنین ببینید:  نکات طلایی درباره خرید خیار،گوجه،سیب زمینی، پیاز و هویچ که همه باید بدانند

اشتراک گذاری:

پست‌های پیشنهادی

0 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟
خیالتان راحت باشد :)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمام حقوق برای سایت طبیب گفت محفوط و کپی از مطالب بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.