دلیل اصلی احساس گرسنگی بعد از غذا چیست؟ این وضعیت برای خیلی از افراد پیش آمده است و برخی همیشه این احساس را دارند اما به چه علت خانم دکتر لی لی صدر متخصص تغذیه و رژیم درمانی پاسخ می دهد.
دلیل اصلی احساس گرسنگی بعد از غذا چیست؟
دلیل اصلی احساس گرسنگی بعد خوردن غذا ممکن است مصرف زیاد کربوهیدراتهای ساده باشد. با تغییر بشقاب غذای خود به یک بشقاب متعادل شامل سبزیجات، کربوهیدراتهای پیچیده و پروتئین، میتوانید از این احساس جلوگیری کنید. امتحان کنید و تجربیات خودتان درباره احساس گرسنگی بعد غذا را با ما به اشتراک بگذارید.
کربوهیدرات های ساده چیست؟
کربوهیدرات های ساده قندهایی هستند که به راحتی و به سرعت توسط بدن هضم می شوند. آنها همچنین به عنوان قندهای ساده یا مونوساکاریدها و دی ساکاریدها شناخته می شوند.
در اینجا یک تفکیک وجود دارد:
مونوساکاریدها: اینها ساده ترین شکل کربوهیدرات ها هستند.
- گلوکز: در میوه ها، سبزیجات و عسل یافت می شود.
- فروکتوز: در میوه ها، عسل و برخی سبزیجات یافت می شود.
- گالاکتوز: در شیر و محصولات لبنی یافت می شود.
- دی ساکاریدها: از ترکیب دو مونوساکارید تشکیل می شوند.
ساکارز: قند سفره (گلوکز + فروکتوز)
- لاکتوز: موجود در شیر و محصولات لبنی (گلوکز + گالاکتوز)
- مالتوز: در مالت و برخی از غذاهای نشاسته ای (گلوکز + گلوکز) یافت می شود.
ویژگی های اصلی کربوهیدرات های ساده:
1. منبع انرژی سریع:
کربوهیدرات های ساده به سرعت توسط بدن جذب می شوند و انرژی سریعی را ایجاد می کنند.
2. افزایش ناگهانی قند خون:
به دلیل جذب سریع آنها می توانند باعث افزایش ناگهانی سطح قند خون و به دنبال آن سقوط شوند.
3. هم در غذاهای طبیعی و هم در غذاهای فرآوری شده یافت می شود:
آنها به طور طبیعی در میوه ها، شیر و برخی سبزیجات یافت می شوند، اما در غذاهای فرآوری شده مانند آب نبات، سودا و نان سفید نیز یافت می شوند.
نکته مهم: در حالی که کربوهیدراتهای ساده انرژی سریعی را فراهم میکنند، مصرف بیش از حد غذاهای فرآوریشده با قندهای افزوده بالا میتواند به مشکلات سلامتی مانند افزایش وزن، دیابت نوع ۲ و بیماریهای قلبی کمک کند.
دیدگاهتان را بنویسید
می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟خیالتان راحت باشد :)