غضروف‌سازی کله‌پاچه و پای مرغ افسانه یا واقعیت!

کله‌پاچه و پای مرغ به عنوان دو غضروف‌ساز قوی در بین عموم مردم شناخته می شوند اما در واقعیت علمی این موضوع صحت دارد یا که خیر، جواب پروفسور بیژن فروغ. متخصص طب فیزیکی و توانبخشی را در این پست وب سایت طبیب گفت درباره سوال غضروف‌سازی کله‌پاچه و پای مرغ را برای شما منتشر کردیم.

همچنین ببینید:  خطرات بزرگ مصرف کلسیم بدون تجویز پزشک!

پس در این پست یاد گرفتیم که این غذا ها نقشی در غضروف سازی ندارند و مصرف آن می تواند برای کسانی که زمینه بیماری های قلبی دارد مضر هم باشد این پست را برای دوستان خود که برای غضروف سازی این خوراکی های استفاده می کنند ارسال کنید.

اشتراک گذاری:

پست‌های پیشنهادی

0 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟
خیالتان راحت باشد :)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمام حقوق برای سایت طبیب گفت محفوط و کپی از مطالب بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.