8 غذا مضر برای گلودرد های ویروسی را در این ویدیو طبیب گفت خواهید شناخت. برعکس باور عموم که هر گلودردی را عفونی در نظر میگیرند و آنتی بیوتیک مصرف می کنند در حالی که بسیاری از گلودرد ها نیازی به آنتی بیوتیک ندارند. بطور کلی گلودرد ها به دوسته گلودرد ویروسی و گلودرد عفونی که به گلودرد استرپتوکوکی نیز معروف است تقسیم می شوند.
گلودرد ویروسی:
این نوع گلودرد معمولاً به دلیل یک عفونت ویروسی مانند سرماخوردگی، آنفولانزا یا مونونوکلئوز ایجاد می شود. این بیماری بسیار مسری است و می تواند از طریق تماس نزدیک با فرد آلوده منتقل شود. گلودرد ویروسی اغلب با علائم دیگری مانند سرفه، آبریزش بینی، عطسه و تب همراه است. درمان معمولاً بر مدیریت علائمی مانند استراحت، هیدراتاسیون و مسکنهای بدون نسخه متمرکز است.
😷 گلودرد عفونی (استرپتوکوک):
گلودرد استرپتوکوکی که معمولا به گلودرد استرپتوکوکی معروف است توسط باکتری به نام استرپتوکوک پیوژنز ایجاد می شود. همچنین مسری است و می تواند از طریق قطرات معلق در هوا یا تماس مستقیم با بزاق یا ترشحات بینی آلوده پخش شود. علائم گلودرد استرپتوکوکی شامل درد شدید گلو، مشکل در بلع، تورم لوزه ها، تب و عدم وجود علائمی است که معمولاً با سرماخوردگی همراه است. معمولاً از طریق آزمایش سریع استرپتوکوکی یا کشت گلو تشخیص داده می شود. آنتی بیوتیک ها معمولا برای درمان گلودرد استرپتوکوکی و جلوگیری از عوارض تجویز می شوند.
👩⚕️ برای تشخیص دقیق و درمان مناسب برای هر یک از انواع گلودرد ضروری است که توسط پزشک معاینه شوید و در صورت تشخیص پزشک از دارو های تجویز شده استفاده کنید. امیدوارم با این پست توانسته باشیم به شما کمک کوچیکی کرده باشد با اشتراک این پست می توانید از رسانه طبیب گفت حمایت کنید.
دیدگاهتان را بنویسید
می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟خیالتان راحت باشد :)