طرز تهیه سوپ سیب زمینی پنیری: در این روزهای خنک، هیچ چیز به اندازهی یک کاسه سوپ گرم و دلپذیر نمیتواند حس آرامش و گرما را به خانه بیاورد. سوپ سیب زمینی پنیری، با عطر ملایم پیاز تفت داده شده، لطافت سیب زمینیهای پخته و طعم بینظیر پنیر چدار ذوب شده، یک انتخاب عالی برای یک وعده غذایی ساده اما لذتبخش است. با این دستور آسان، میتوانید در کمتر از یک ساعت، این سوپ خوشمزه را برای خود و عزیزانتان آماده کنید. زمان آماده سازی: 10 دقیقه زمان پخت: 45 دقیقه زمان کل: 55 دقیقه تعداد سرو: 6 نفر
مواد لازم:
- 1 عدد پیاز متوسط، خرد شده (حدود 1 پیمانه)
- 1/4 پیمانه کرفس خرد شده
- 1 قاشق چایخوری روغن نباتی
- 2 پیمانه سیب زمینی نگینی خرد شده (اندازه لقمه)
- 2 پیمانه آب مرغ یا آب سبزیجات کم نمک (هر نوع)
- 1/4 قاشق چایخوری فلفل
- 3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
- 1 و 1/2 پیمانه شیر 1% یا بدون چربی، تقسیم شده
- 3/4 پیمانه (3 اونس) پنیر چدار رنده شده
- 1 قاشق غذاخوری تکه های بیکن یا 1 تکه بیکن پخته و خرد شده
طرز تهیه سوپ سیب زمینی پنیری
دست های خود را با آب و صابون بشویید. در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا، پیاز و کرفس را در روغن تفت دهید تا پیازها شفاف شوند. سیب زمینی، آب مرغ یا سبزیجات و فلفل را اضافه کنید. بجوشانید و هم بزنید، سپس حرارت را کم کنید. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا سیب زمینی ها نرم شوند، 15 تا 25 دقیقه. در یک کاسه کوچک، نشاسته ذرت و 1/4 پیمانه شیر را مخلوط کنید تا یکدست شود. بقیه شیر (1 و 1/4 پیمانه) را اضافه کنید. آن را به مخلوط سیب زمینی اضافه کنید. بپزید و هم بزنید تا غلیظ شود و کاملا گرم شود، حدود 5 دقیقه. نجوشانید. از روی حرارت بردارید. پنیر را اضافه کنید و هم بزنید تا ذوب شود. روی آن تکه های بیکن بپاشید. گرم سرو کنید. باقیمانده را ظرف 2 ساعت در یخچال نگهداری کنید.
دیدگاهتان را بنویسید
می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟خیالتان راحت باشد :)