طبع گوشت گاو و مصلح آن از نظر دکتر کردافشاری

طبع گوشت گاو و مصلح آن از نظر دکتر کردافشاری پزشک متخصص طب ایرانی را در این پست وبسایت طبیب گفت با شما به اشتراک گذاشتیم. اختلافی در بین پزشکان و حکیم های طب سنتی درباره طبع گوشت گاو وجود دارد برای همین دنبال کنندگان طب سنتی هم گیج شده اند که آیا گوشت گاو سرد است یا گرم درباره این سوال دکتر کردافشاری از بهترین منابع طب سنتی پاسخ ما را می دهد.

آنچه در ادامه مشاهده خواهید کرد:

طبع گوشت گاو و مصلح آن

همانطور که دکتر غلامرضا کردافشاری براساس منابع طب سنتی گفتند طبع گوشت گاو گرم و خشک است. با اینکه طبع گوشت گاو گرم و خشک اصلا نباید در مصرف آن زیادروی کرد.

10 مصلح گوشت گاو در طب سنتی

در اینجا 10 تا از مصلح های گوشت گاو در طب سنتی را به شما معرفی می کنیم که می توانید در کنار مصرف گوشت گاو از آن استفاده کنید:

  1. دارچین
  2. زنجبیل
  3. زیره
  4. فلفل
  5. گلپر
  6. گشنیز
  7. پودررزماری
  8. آویشن
  9. پیاز
  10. زیره سیاه
  11. خردل
همچنین ببینید:  نسخه های طب سنتی دکتر کردافشاری برای تقویت سیستم ایمنی
اشتراک گذاری:

پست‌های پیشنهادی

0 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟
خیالتان راحت باشد :)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمام حقوق برای سایت طبیب گفت محفوط و کپی از مطالب بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.