آیا لایه سفید روی آب خیارشور کپک است؟

آیا لایه سفید روی آب خیارشور کپک است؟ اگر شما هم جزو کسانی هستید که هنگام مواجهه با لایه سفید روی آب خیارشور دچار تردید می‌شوید و نمی‌دانید آن را دور بریزید یا خیر، این ویدیو دقیقاً برای شما ساخته شده است. در این ویدیو، با بررسی علمی این پدیده، به شما خواهیم گفت که علت اصلی تشکیل این لایه چیست، آیا جای نگرانی دارد و چطور می‌توانید از بروز آن جلوگیری کنید. تماشای این ویدیو به شما کمک می‌کند تا با خیال راحت از خیارشورتان لذت ببرید.

آیا لایه سفید روی آب خیارشور کپک است؟

همچنین ببینید:  نکات طلایی درباره خرید خیار،گوجه،سیب زمینی، پیاز و هویچ که همه باید بدانند

توجه کنید در صورتیکه طعم خیارشور عوض شده است حتما از مصرف خیارشور خودداری کنید و تا حد امکان از خیارشور های بسته بندی بهداشتی استفاده کنید.

جلوگیری از تشکیل لایه سفید روی آب خیارشور

و حالا برای جلوگیری از تشکیل لایه سفید (مخمر های هالوفیل)روی خیارشور، می‌تونین اقدامات زیر رو انجام بدید:

1. استفاده از نمک بدون ید: نمک‌های یددار ممکن است فرآیند تخمیر رو مختل کنن و باعث رشد مخمر بشن
2. استفاده از آب جوشیده و سرد شده:آب تصفیه‌شده یا جوشیده و سرد شده از رشد مخمرهای ناخواسته جلوگیری می‌کنه.
3. نگهداری در جای تاریک و خنک:نور و گرما می‌توانند رشد مخمرها را تحریک کنه، بنابراین خیارشور را در محیط خنک و تاریک نگه دارید.
4. افزودن سرکه: اضافه کردن یک قاشق سرکه به ازای هر لیتر آب می‌تونه از رشد مخمرها جلوگیری کنه.
5. اطمینان از غوطه‌ور بودن خیارها در آب و نمک:خیارها باید کاملاً زیر آب باشند تا از تماس با هوا و رشد مخمر جلوگیری بشه. می‌تونید از یک جسم سنگین مثل بشقاب یا سنگ تمیز برای نگه داشتن خیارها زیر آب استفاده كنيد.

همچنین ببینید:  قالب‌های سیلیکونی در ایر فرایر: آیا استفاده از آن‌ها بی‌خطر است؟

اشتراک گذاری:

پست‌های پیشنهادی

1 پاسخ دادن

دیدگاهتان را بنویسید

می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟
خیالتان راحت باشد :)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمام حقوق برای سایت طبیب گفت محفوط و کپی از مطالب بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.